Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, to máš pravdu na VŠ není problém se dostat. Horší je se tam udržet a dostudovat ji. *3* Ale to ty nemůžeš vědět žejo, myslím že budeš rád když dokončíš základku. *15*
  • Zdá se, že se dneska dostane na VŠ každý blbec.
  • je to nejsledší a nejroztomilejší kluk na zeměkouli !
    !!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • *1* *1* *1* Jen pro tvou informaci studuju VŠ a náct, už mě taky nějakou dobu není. Promiň, ale jak mě tady můžeš poučovat o vyspělosti člověka, když se sám se*eš na stránky, který tě nezajímají a urážíš tady někoho o kom nic nevíš?? Podle mě bys to měl být ty kdo by potřeboval dospět. *6*
  • Samozřejmě, že je důležitější sdělení než forma, ale jak píši, forma vypovídá o vyspělosti diskutujícího. A odejít nemůžu, protože bych se zase stal terčem urážek. Ono se totiž nejlépe nadává tomu, kdo tu není.
  • Vím, že jsem tam napsala dvě chyby, ale to na těch slovech nic nemění.
  • Proč tady lidem otravuješ život !? Nezastávám se teď Justina Biebera, ale lidí co sem napsali svůj ná zor a ty je hned tady kritizuješ za pravopis. Neměl by jsi se spíš soustředit na to co píšou a ne na ro jak to píšou. Tvoje komentáře jsou fakt hrůza.
  • Úroveň psaní vypovídá o jisté vyspělosti člověka. Ovšem jestli chodíš teprve do páté třídy, je logické, že tomu nerozumíš.
  • Nevím jestli sis všiml, ale tohle je stránka o JB a né jak správně psát větu, tohle si běž řešit někam jinam. Tady to jen tak mimochodem nikoho nezajímá stejně jako tvůj názor. A navíc můžu si psát jak chci, není nikde napsaný že do diskuze musím psát velký písmena, tečky atak. *1*
  • Uměle vytažená hvězdička, z které by se člověk pozvracel. Mám na ni veskrze stejný názor, jako na Lady GaGa, One Direction, Rihannu a ten ostatní póvl, kterým je hudba przněna.
  • Ty przníš jednu z mála věcí, na které můžeme být opravdu hrdí, totiž na jednu z nejdokonalejších řečí na světě. A to jedno není.
  • Omg, ty seš asi hodně mimo že? Nehodlám tady s tebou řešit y/i, velký písmena atd. *7* jestli si to nepostřehl tak tady se řeší co sem napsala a né jak sem to napsala TEČKA .!!!!!!!
  • DarkUzasna
    Vše nejlepší k včerejším natozeninám!!:) I Love u!!:)
  • Dodatečně Ti přeji Justine všechno nejlepší k tvým včerejším 19. narozeninám! *4*
  • Michale, chci se tě zeptat, jaký názor máš třeba na Miley Cyrus.
  • Proč bychom se měli vzdávat? Když se nám někdo líbí, tak z téhle diskuze jen tak neodejdeme. *5*
  • Někteří se fakt nevzdávají!!!
    Jak ho pořád můžete chválit, chcípáka hnusnýho a ubohýho, ať jde do prrdele!!!
  • Upřímně řečeno je to lepší, než jsem čekal. I když některým odpovědím ses skutečně vyhýbala - například když jsi mi na poznámku o špatných textech odpověděla, že umíš dobře anglicky. Irelevantní. A v Óčku se nevyskytují žádní mí oblíbenci. Jednou jsem s překvapením zjistil, že se v něm objevili AC/DC (saprment!), což je pro mě jakž takž snesitelná kapela, některé věci si občas pustím. Ano, dává velké peníze na charitu (podle všeho), ale jak jsem napsal, jeho to vůbec nezatěžuje, protože člověk s tak astronomickým příjmem je za normálních podmínek schopný být zabezpečen na několik set let. Bez manažera by ztracen skutečně byl, protože sice na YouTube měl v začátcích shlédnutí a odběry, ale to hodně, hodně lidí, ať už zpívají či cokoliv jiného. Tvá věta o tom, že je svůj, je zcela směšná, protože Bieber zcela podléhá módním vlivům, viz to vzdychání (které na kvalitu vliv má, normální člověk se dovede obejít i bez něho), různé elektronické aranže, primitivní rytmy až po ony prvoplánové texty. A k tvé dřívější poznámce, ke které sis už asi nestačila přečíst mou odpověď, že managera mají i The Rolling Stones, k tomu ti řeknu toto: Je něco jiného management využívat a něco jiného se díky němu proslavit.
  • Nedejchej si pod nos blbečku, ten smrad bude asi z někoho jinýho. Běž radši do vany. *3*
  • Nadávají mu do gayů, protože jsou sami gayové a lesby, vytáčí je to, tak tenhle stav hází i na druhé lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit