-
njn někdo ho nemá rad nebo ho neznáší ale někdo říka že je moc sexy
proto říkam že Jstin Bieber je moc SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak tak. Jé, to by se nám všem ulevilo.
-
Jde vidět, že se tady sešli opravdu inteligentní lidi. *15*
-
Vy fakt máte rádi toho zjeva jo? Toho neschopnýho fintila, kterej ani na svůj koncert nemůže přijít včas nebo kterej se pobleje na svým vlastním koncertě, já bych diskvalifikovala a zakázala ho v celem světě, to by byla od něj úleva, to by bylo šťastnejch lidí a já samozřejmě mezi nima
-
No je pravda, že když byl se Selenou měl v mozku o kapku víc rozumu
-
Já ho mám ráda, ale to jeho odívání je někdy taková hrůza,která je plná nevkusu a kýčů,že jsem se musela smát :) Myslím si,že se nemusí oblékat do takových hrůz,aby měl pozornost. Kluk je to fakt šikovný :)
-
Že se rozešel s tou... Jak to říct slušně... Byla asi jediná moudrá věc, kterou za posledních devatenáct let udělal.
-
Spi dál....
-
proč se ze selenou rozešel moje dvě kámošky by byli rádi kdybi sses dal justine ze selenou do hrmady! *16* *12* *12* *12*
-
Pročítám si diskusi tak deset až dvacet stran dozadu... Zajímavé, ale znova si uvědomuji tu marnost veškerého našeho počínání.
-
To je od tebe milé, ale proč mě potřebuješvarovat?
-
Já to nepíšu proto, abych tě měnila, je mi to celkem fuk, je to tvůj život. Píšu to, abych tě varovala.
-
A to je podle tebe jako dobrá zpěvačka? Aha.
-
Samozřejmě, že jsem to pochopila, ale nemysli si, že mě tím změníš
-
Ne nic nechápeš, já si taky můžu komentovat stejně jakonty
-
Já bych se vážně bála napsat někomu, že mu přeju jen to nejhorší, protože se to vždycky proti tomu dotyčnému obrátí. Ale vždycky!!!! Chudáku Lauro.
-
Milá Lauro, přej a bude ti přáno aneb kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Boží mlejny melou pomalu, ale jistě. Doufám, že jsi pochopila, co tím myslím.
-
Tím, že mu přeješ všechno nejhorší si moc nepomůžeš a když ho tak nenávidíš, tak proč sem lezeš? Proč radši nejdeš spamovat na profil Lady Gaga? Chápu, že jsi s vývojem pozadu, ale zas tak to dávat najevo nemusíš.
-
Tohle je trefnej komentář, máš pravdu, je to fakt debbil
-
Teď tady každej přeje k narozeninám, většinou všechno nejlepší, ale já zůstanu u nenávisti k němu takže mu přeju všechno nejhorší, ale to je jedno ať si dělá co chce vyblitec nafintěnej, jsem ráda, že existujou pořád mé oblíbené celebrity jako je: Miley Cyrus, Lucie Bílá, Lucie Vondráčková, Lady GaGa, Rihanna, Hilary Duff, Chiara Grilli, Adele, Ewa Farna, Gabriela Gunčíková, Katy Perry, Kesha...prostě pro mě zpívají nejlíp a hotovo! Ještěže jsou....