Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • payneterezie
    PLS Like http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851
  • Jo máš pravdu byli ten nejlepší pár !!! *15*
  • Ty a Selena Gomez jste BYLI ten Nejlepší PÁR KTEREJ KDY BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŠKODA ŽE UŽ NEJSTE SPOLU!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • Ohromně duchaplný příspěvek... Už chápeš, proč vás nejde brát vážně?
  • justinBieber1994
    Víte co nepište tady žádný nesmysli on něco dokázal ale vy jste nedokázali nic tak tady nic nepište....
  • Text Vašeho příspěvku *2* *2* *2* *10* *10* *8* *8* *8* *15* *15* *15* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Ahoj já jsem fakt št'astná že ti mohu nasat jseš totiž můj idol s Taylorem Lauutnerem samozdřejmě miluju vás oba dva *14* *14* *14* *14*
  • Už je to tady, všichni jsme trapní a jen mu závidíme, protože jsme jen nuly, co nikdy nic nedokázaly. Nemáš něco, co jsme ještě neslyšeli? Třeba co bychom mu vlastně měli závidět?
  • Vždyť oni jenom záviděj, protože oni nikdy nebudou tak slavný jako je on a v životě se mu nevyrovnaj! ;)
  • Kronoss1
    Už se hroutí. No, nebude to trvat už moc dlouho.
  • Jak to o něm můžete napsat aby od nej byl pokoj podla mě je moc SEXY a roztomilej a má moc hezký písničky je to můj nejlapší zpěvák a idol který exsistuje.
  • Fakt bys chtěla? Tak to nevím jestli se ti to podaří, jak vůbec můžeš něco takovýho říct o člověku kterýho neznáš? Tohle nechápu
  • ja to jenom holka tak o co vám de
  • Kronoss1
    Tak určitě, má tu křišťálovou kouli.
  • Kronoss1
    Nikdy neříkej nikdy.
  • Jak můžeš něco takového napsat, copak ty ji znáš?
  • Chtěla bych vidět tebe na podiu. Tebe by tam ani nepustili. A pokud jo, tak by tě publikum vypískalo na tři doby.
  • Tak to mám pocit, že se vám neuleví nikdy. *1* *1*
  • Asi tak
  • Mě by se zase ulevilo, kdyby jste do něho už konečně přestali rejpat, jenže to se nestane. Ty ho ale nemůžeš zakázat, tak se ti taky neuleví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit