-
PLS Like http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851
-
Jo máš pravdu byli ten nejlepší pár !!! *15*
-
Ty a Selena Gomez jste BYLI ten Nejlepší PÁR KTEREJ KDY BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŠKODA ŽE UŽ NEJSTE SPOLU!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
Ohromně duchaplný příspěvek... Už chápeš, proč vás nejde brát vážně?
-
Víte co nepište tady žádný nesmysli on něco dokázal ale vy jste nedokázali nic tak tady nic nepište....
-
Text Vašeho příspěvku *2* *2* *2* *10* *10* *8* *8* *8* *15* *15* *15* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Ahoj já jsem fakt št'astná že ti mohu nasat jseš totiž můj idol s Taylorem Lauutnerem samozdřejmě miluju vás oba dva *14* *14* *14* *14*
-
Už je to tady, všichni jsme trapní a jen mu závidíme, protože jsme jen nuly, co nikdy nic nedokázaly. Nemáš něco, co jsme ještě neslyšeli? Třeba co bychom mu vlastně měli závidět?
-
Vždyť oni jenom záviděj, protože oni nikdy nebudou tak slavný jako je on a v životě se mu nevyrovnaj! ;)
-
Už se hroutí. No, nebude to trvat už moc dlouho.
-
Jak to o něm můžete napsat aby od nej byl pokoj podla mě je moc SEXY a roztomilej a má moc hezký písničky je to můj nejlapší zpěvák a idol který exsistuje.
-
Fakt bys chtěla? Tak to nevím jestli se ti to podaří, jak vůbec můžeš něco takovýho říct o člověku kterýho neznáš? Tohle nechápu
-
ja to jenom holka tak o co vám de
-
Tak určitě, má tu křišťálovou kouli.
-
Nikdy neříkej nikdy.
-
Jak můžeš něco takového napsat, copak ty ji znáš?
-
Chtěla bych vidět tebe na podiu. Tebe by tam ani nepustili. A pokud jo, tak by tě publikum vypískalo na tři doby.
-
Tak to mám pocit, že se vám neuleví nikdy. *1* *1*
-
Asi tak
-
Mě by se zase ulevilo, kdyby jste do něho už konečně přestali rejpat, jenže to se nestane. Ty ho ale nemůžeš zakázat, tak se ti taky neuleví.