-
Panečku tady je někdo zatraceně chytrý a vše ví že?? Snad jsem to správně napsala, podle tvých požadavků...
-
oo náš pan učitel národů se opět vyjádřil chytrým způsobem..... jak vtipnéé... myslim s že adele to vystihla úplně přesně
-
víš to co on má nasobě je draží než tvůj celej barák..(polud ovšem nějaký máš, že??) jo může se oblíkat jak chce, tento článek psal opravdu nějakej chtyrýý človek...
-
Ty opravdu neumíš vymyslet nic trapnějšího než nauč se psát???? tady nejsem na stránce o českém jazyce víš... (nezapomě reagovat tak že jak píše že to vypovídá o člověku) o tobě mi to říká ze si chytrej, namyšlen, vykompeksovanej deb*l
-
ano nevzádavj protože jeho fanoušci ho ají radi a budou ho bránit. Anno za to ty jsi dokonála laurinka kterou miluje celej svět.. víš myslim si že pravda je taková že po tobě ani pes neštěkne!!!!!!!! a ti jdi do pdele.. jo a jedinej kdo je tady ubohej tak to si ty víš.. (já vim krutá je ta pravda že??) jo jenom sem se chtěla zeptat jak by se líbilo tobě kdyby jsme tady začali nadávat na tu tvojí lady gagu atd.... taky by ti to nebylo příjemný a taky by si je bránila tak enděl to co tobě vadí taky
-
najdi si něco jiného tohle už je pěkně trapnéé (nezapomeň napsat že já sem taky trapná)
-
Jo takže ty si vyprodával arény a měl koncerty před 20 tisíci lidmi???
-
Jo víš Michale ty prostě nemůžež unést to že má fanoušky kteří ho budou vždycky bránit, my nemůžeme za to že ty nemás nic.... tak se se ku*va už nes*r.. joi je zajámavé že ty sem píšeš taky furt samí.... :D ahahaha musím se ti smát trapáku
-
a ty už si konečně pochopil že si naprostej idi*t čur*k atd.... nehraj si na chlapa kterej snědl celou moudrost světa děkuju pěkně :D
-
ano slyšela víš a je to hrozný... ale ty nevíš co je to bejt chudej a muset vydělavát peníze pro svojí matku.. takovej člověk si myslim že si zaslouží, aby ho tady nějakej ču**k neúražel jeho debil**a kecama o tom že neumí zpívat atd... ty si si to neprožil, nevíš co znamená bejt v showbyznise, nevíš co znamená živit svojí matku, nemít co pít a co jíst tak prosimtě najdi si jinou zábavu než urážet lidi co něco dokázali... (nezapomeň napsat abych se naučila psát :D :D )
-
Víš jenom ti chci říct že píšeš neustále to samí a meleš to tady pořád dokola.... pokud vím na tvé argumenty které si napsal odpovědělo dost lidí. Hraješ si na chytrého tak si jdi radši někam zahrát šachy a nepsat tady kraviny !!!
-
To víš každý není tak dokonalý jako pan Michal, že??? někomu na něm záleží a má ho rád... jak by se líbilo tobě kdyby se někdo neustále navážel a měl blbý kecy na tvého oblíbeného zpěváka nebo kapelu??? tak laskavě buď zticha jdi si radši hrát na klavír a ne*** se sem buď tak hodný. (Snad si nenašel žádnou chybu v pravopise já vím, že ti na tom strašně moc záleží viď)
-
hele tady neni nějaká soutěž kdo jak píše jo tak přestan říkat furt vsechno pořád dokola. Hele zajímávý je že je teď na turné v evropě a jeho manažer je v americe aha zajímavý toto ti opět nevyšlo. jako že když hrajes na kytaru a na klavír že hnedka víš všechno nejlíp za prvé nejsi zpěvák takže ho nemáš co soudit za 2 neskládáš písničky dalsí věc kterou ty na justinovi nemůžež posoudit protože ty si v zivotě ani jednu písničku nesložil.. Jo a kdyz ti tak vadí tak proc lezeš na jeho profil??
-
A ten výkřik na začátku? Navštívila jsi Prahu a jsi unesená z jedné z částí?
-
Za prvé, nauč se psát. Ale chápu, já na prvním stupni nepsal zas tak o moc líp.
Za druhé, nehraj si na hudebníka? Cos tím chtěla říct? Hudebník jsem, hraji na kytaru a klavír, což je ovšem zcela irelevantní (najdi si, co to slovo, které ani nepřečteš, znamená)
Za třetí, nebýt manažera nebyly by ani kapely, ani zpěvačky, to je jen blábol někoho, kdo zná celkem tak tři kapely (přibližně One Direction, LMFAO nebo Kryštof) a tři zpěvačky (typu Lady GaGa, Mylie Cyrus nebo Selena Gomez). Samozřejmě, že každý význačnější interpret manažera má, ale že by na něm měla záviset jejich existence? V žádném případě.
Ovšem nemá cenu ti cokoliv říkat, pro tebe je zřejmě těžké takhle dlouhý text přečíst. -
Oh, to mi rve srdce. Znám přehršel mnohem mnohem horších osudů... Slyšela jsi třeba někdy o holocaustu?
-
Argumenty? Zkus tuhle diskusi číst tak dvacet stránek dozadu a uvidíš argumenty mé a dalších (Kronos, Blažky) a neschopnost jiných na ně odpovědět.
-
Michle!
Bud tak laskavý a nehraj si na hudebníka hele nebýt manažera nebylibi ani kapely ani zpěvačky Justina jsi našěl jeho manažer na youtubku jak zpívá a líbilo se mu to tak jako milion justinových fanoušků . A justin umí zpívát umí tancovat možná justin není tvůj šalek kávy ale můj jo dokázal toho hodně ty jsi nedokázal nic tak tady přestan říkat kraviny že neumí zpívat a co dokazal jasný !!!!! -
Nauš se jiný argument.
-
taková otázka kolik si přispěl ty jestli se můžu zeptat??? jo on svojí rodině dává peníze jeho matce koupil dům ... kolik si ty napsal písní??? na kolik hudebních nástrojů umíš hrát??? klik más fanoušků??? az mi budeš schopnej na todle odpovědět potom se muzeme o něčem bavit