Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje řeč, Natalie, moje řeč.
  • Tak to bohužel chodí. Na výsluní bude vždycky to, co se nejlépe prodává.
  • "jo jasně przní jako víš"....docela mi to připomíná bibli v řeckém originále, tam se vyskytuje též spousta vět typu: "Kdo však ale totiž ne ten sám tedy vždyť do božího království tedy nevejde." Ovšem ve staré řečtině je toto zcela normální, zatímco čeština tohle skutečně ráda nemá.
  • Nechápu z jakého důvodu vydělává takové peníze. Je to jeden z dalších nezajímavých zpěváků, který patří do skupiny "tuctové, neposlouchatelné", společně s lady Gagou, Britney Spearsovou nebo Ivetou Bartošovou (která možná zpívá lépe než on). Jeho popularita je zřejmě založena na jeho image, protože jakmile vyleze z auta začnou dámy jisté věkové kategorie omdlévat a hystericky vřískat. jinak není ničím zajímavý a nechápu, proč v jeho stínu zůstávají kapely, zpěváci a zpěvačky, kteří hrají mnohem lepší hudbu a mnohem lépe zpívají.
  • Nechápu z jakého důvodu vydělává takové peníze. Je to jeden z dalších nezajímavých zpěváků, který patří do skupiny "tuctové, neposlouchatelné", společně s lady Gagou, Britney Spearsovou nebo Ivetou Bartošovou (která možná zpívá lépe než on). Jeho popularita je zřejmě založena na jeho image, protože jakmile vyleze z auta začnou dámy jisté věkové kategorie omdlévat a hystericky vřískat. jinak není ničím zajímavý a nechápu, proč v jeho stínu zůstávají kapely, zpěváci a zpěvačky, hrající mnohem lepší hudbu.
  • Takže NEJDE O JAZYK? V diskusi právě o jazyk jde. Pokud nejsi, milý anonyme, schopen formulovat své názory ve správné češtině, tak je radši neformuluj vůbec.
  • Správná interpunkce je opravdu dobrá věc...tenhle text se mi luští, jako akkadština z polorozpadlé stély.
  • to není zcela mimo.
  • Spousta zajímavých myšlenek - ovšem poskládaných do tak nelogického řetězce, že skutečně nevím, co si z tohoto příspěvku mám vybrat. Říká ti něco interpunkce? Zkus to - věta pak má mnohem větší smysl.
  • Tam byla nějaká otázka? Ano, vlastně tam cosi takového bylo, jak by se ti líbilo atd... Kdyby k tomu došlo, pustil bych se s ním do diskuse. A všimni si, že tady se to tak jmenuje. Diskuse.

EDIT: Ovšem je těžké diskutovat s někým, kdo tě místo normální odpovědi počastuje nějakou nadávkou typu ču*ák.
  • tebe jde brát vážně ? myslím že ne :)
  • zválštní škola hele je mi 13 do zválštní školy nechodím ale ty jsi tam chodil hele já tady nebudu se koukat jak píšu ty nesi můj učitel ani moje mámka ani tata neznám tě a ty neznáš me jasný možná jsme ještě dítě možná ale já s dítěte vyrostu ale ty ne ty budeš dítětem pořád !!!!
    Nenavážej se na justina ignoruj to všechno jdi si radši něco psát ná nějákou tvojí kapelu jasný !
  • Ano, toto byl přízpěvěk na úrovni.. reaguj alespoň na to co se tam píše nezáleží na tom, jestli děláš chyby v pravopise ale jde o názor
  • Zajímavé, že si neodpověděl vůbec na mojí otázku???
  • Ano, ale pro tvojí informaci tady nejde o to, kolik si udělal chyb v pravopise, ale o názor.. Pokud si to neuvědomuješ, tak jdi na stránku o českém jazyce a ne a osobnosti.
  • Chtěla bych se vyjádřit, k této situaci která zde nastala. Myslím si, že tento profil byl vytvořen za především pro jeho fanoušky a ne pro lidi kteří ho nemají rádi. Je mi 25 let a osobně ho neposlouchám, ale musím uznat, že tento kluk má opravdu talent a probojoval se na úplný vrchol ve své kariéře. Myslím si, že to pro něj nebylo jednoduché. On sám musel bojovat, nikoli jeho manažer. Ano hodně lidí si o něm myslí, že neumí zpívat. Toto říkají lidé, kteří slyšeli od něj jen písničku Baby. Jenom pro vaší informaci bych chtěla zdůraznit, že tuto písničku nazpíval, když mu bylo 15 let. Ano, možná začal mutovat později, ale to neznamená, že neumí nebo neuměl zpívat. Kdyby neuměl zpívat, aby si by nebyl tam kde je. Ano, možná tomu trochu přispívá jeho vzhled, ale v showbyznise přeci záleží i na vizuální stránce. Jeho písničky mají hloubku, nezpívá jako většina lidí o drogách, sexu a děvkách. Zpívá o chudých lidech, o svých fanoušcích a o lásce, a děkuje svojí matce. Myslím si, že tento kluk to dotáhne opravdu daleko, i přes vaše neustálý řeči o tom jak neumí zpívat. Držím mu palce aby i přes všechny pomluvy, které se lidé dočtou v bulváru, nebo na facebooku a nebo si je prostě vymyslí. Myslím si, že spoustu lidí co ho hejtujou s neuvědomují, že tím jak o něm neustále šíří řeči, že mu vlastně dělají reklamu. Prosím ty co ho nemají rádi, neberu jim jejich názor a můžou si myslet co chtějí, ale chci, aby se někdy nad sebou zamysleli co vypouští z úst a také jestli dokázaly aspoň něco z poloviny co on
  • Záleží. Jazyk je naše dědictví, něco, co se utváří už několik mnoho století. A zrovna český jazyk patří k nejdokonalejším na světě.
  • Zvláštní škola má druhý stupeň?
  • Tak pro tvou infotmaci já ho přečtu možná nejsem člověk co ovládá pravopis ,ale číst ještě umím a na 1 stupni nejsem .Já taky hraju na hudební nástor hraju na klávesi . Hele víš co já vůbec nechápu proč si tady začal vůbec něco psát,když se ti justin nelíbí tak tady nic nepiš a nech si to pro sebe ja taky nepíšu na LMFAO nebo na jiný kapely .
  • Tak pro tvou infotmaci já ho přečtu možná nejsem člověk co ovládá pravopis ,ale číst ještě umím a na 1 stupni nejsem .Já taky hraju na hudební nástor hraju na klávesi . Hele víš co já vůbec nechápu proč si tady začal vůbec něco psát,když se ti justin nelíbí tak tady nic nepiš a nech si to pro sebe ja taky nepíšu na LMFAO nebo na jiný kapely .
    Jo a možná už si na střední nebo dál možná už pracuješ co já vím ale já jsme na 2 stupně ještě se toho mám doost učit. !!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit