-
Ano? Hlavně, že jsi mi právě řekl/a Michale.
-
"On za to nemůže, že se vám nelíbí jeho hudba." Ale může. Kdyby dělal takovou, která by se mi líbila, tak by se mi líbila, to dá rozum.
-
Nechápu, proč mu pořád nadáváte. Udělal vám snad něco? On nemůže zato, že se vám nelíbí jeho hudba. Každému se líbí něco jiného. Nejdřív dokažte, že jste takový frajeři a zazpívejte před několika ticísi lidmi a teprve potom můžete soudit někoho, jako je Justin Bieber. Vím, že každý má svůj subjekticní názor, ale někdy je vhodnější si ho nechat pro sebe...
-
Ano? Takže?
-
Asi tak nějak. *1* *1*
-
Tak já už to vím.
-
Taková poznámka mimo Justina Biebera: Slečně Natálii by mělo - údajně - být 25 let a měla by - opět údajně - studovat vysokou školu. Já se ptám: Může vysokoškolák napsat takovou hovadinu,totiž že na pravopisu a jazyku nezáleží? Vysokoškolák, který by už měl mít za sebou baklářskou práci? Slečno Natálie: Pochybuji o vašem vzdělání i o věku, který uvádíte. Bez urážky. Řeči o tom, že na internetu si můžu prznit jazyk, jak chci, mě neskutečně vytáčejí - omlouvám se za tuto poznámku na okraj, ale musel jsem ji uvést.
-
Jak jsem již psal výše: Jazyk je prostředek k vyjadřování. Toto je diskuse, kde se jazyk používá a správné vyjadřování je nejen žádoucí, ale dokonce i nutné.
-
Vážně studuješ na VŠ? A copak? Zřejmě UJAK nebo jinou soukromou školu, kterou ti rodiče zaplatili, že? Protože na UK nebo jinou školu, kde je nutné zvládnout přijímačky, mi podle tvého vyjadřování rozhodně nepřijdeš. A ještě jedna taková poznámka: Z čeho usuzuješ, že jsem holka a to ze sedmé třídy?
-
řekni mi co je tam prosmtě špatně bud tak laskavá res tady jb ne pravopis ano nezapomen napsat pravopis je důkezítý atd :D vážně mě to nezajímá
-
další chytrá slečna nebo muz nebo kdo si se nám vynořila... zajímavé jak tady neustále vy dva s michalem řešíte pravopis který není absolutne důležitý
-
nikdo tě nenutil, aby jsi si to četla.. tyto informace jsou pravdivé ..Víš já studuji na vysoké škole takže si myslím , že mě nemusí poucovat holka ze 7 třídy
-
oo aby michal opět nezapoměl doplnit jeho "chytrý komentář" :D
-
michale ty se ani jinak pojmenovat nedáš :D
-
Fanoušků? Spíš "Fanoušek". Tzv. Beliebeři mají tu výhodu, že to slovo nejspíš vůbec neexistuje.
-
Až budeš vědět, jakou "píli" a "vytrvalost" prokázal, tak dej vědět.
-
Natalie,mluvíš mi z duše. Taky si myslím, že na výsluní je hlavně díky své píli a vytrvalosti. Dobrý manažer je pro zpěváka jenom výhoda,ale ani ten nejlepší manažer žádnému zpěvákovi úspěch nezaručí, pokud ten dotyčný ze sebe nevydá maximum. Tu cestu si musel prošlapat sám a manažer je od toho, aby pomohl. Je to úplně stejné, jako když se někdo snaží zhubnout a najme si trenéra. Trenér poradí ty nejlepší cviky, ale snažit se musí ten, kdo chce hubnout. Ani ten nejlepší trenér NIKDY NEMŮŽE zaručit úspěch, když na to bude jeho svěřenec kácet. To snad musí být jasné úplně každýmu. A s Justinem je to úplně stejný případ. Neříkám, že je to nejlepší zpěvák na světě, ale talent a píli určitě má. Navíc má spousty fanoušků, kteří ho zbožňují a Justin zbožňuje je a tohle jim žádný hater nikdy v životě nedokáže vzít.
-
1. Zbytečně dlouhé, 2. obsahující osobní informace, které jsou zcela nezajímavé pro čtenáře, 3. hlavní myšlenka textu je jaká? Tedy, řečeno slovy klasika: "Cyrile, co chceš říct?", 4. příště si vezmi k ruce pravidla českého pravopisu.
-
nebo ještě lépe: Vyprodávané
-
OK, otázka je PROČ se tak dobře prodává? Tohle jsem nikdy nezjistil - proč jsou takoví zpěváci a takové zpěvačky vůbec prodávané.