-
Ano, v angličtině je to "hate". Takže pokud píšeš česky, tak to tam nemá, co dělat. Mimochodem "hate" není jen nenávidět, ale také nesnášet a v tom je velký rozdíl. Že si to špatně překládáte je smutné, ale hlavně, že umíš anglicky.
-
Já samozřejmě dovedu pochopit, co to slovo znamená, já jsem jen sarkasticky odpověděl, protože tohle slovo je od pohledu hnusné.
-
Když tady pořád všichni píšete, že Justin vypadá jako holka a že je hnusnej, tak se jen ptám, jak vypadáte vy ostatní.
PS: "hejtovat" znamená nenávidět. My, co umíme dobře anglicky, si to dovedeme přeložit, i když to je napsané špatně. -
Ty si myslíš, že tu trávím veškeré své volno?? Ty si spadla z Marsu ne?
-
Michal: Ta a fakulta? Ty jsi se zbláznil.
-
Copak je to hejtovat? Já už se jednou ptal, ale žádná odpověď. Hlavně nezapomeň uvést odkaz na Pravidla českého pravopisu, kde bych toto slovíčko objevil.
-
Ok, já to napíšu rovnou, že hezký nejsem. Ale co to tu má co dělat?
-
No Michale, docela ráda bych viděla tebe. Dám ti email a pošli mi tam fotku. Jenom mám strach, aby mi z té tvé krásy neshnil monitor. *3*
-
Všechno.
-
hm.. tak to seš chytrej, no! -_- a jako co ti tak vadí na Jussovi?!
-
Nejlepší argument je dislike.
-
Děláš si prdel, že nevíš co to je hejtovat? No twl! :DDDDDDDDDDD Buď seš fakt tak blbej nebo to jenom děláš! :D -_-
-
Hejtovat? Was ist das?
-
Věřit je krásná věc. S tím možná uspěješ na teologické fakultě.
-
Adele ty si Belieber? :O ;) Náhodou i na této fotce vypadá dobře tak ať se zklidní! -_-
-
Bylo mi jasný, že hned vybereš fotku, kde má brejle a vypadá ulítle. Ale věřím tomu, že i tak vypadá o 100% líp než ty. *1* *1* *1*
-
Doprdele vadí ti ho hodně jak chodí oblečenej?! Baví tě to hodně Justina tady takhle hejtovat?? Hlavně mu nezapomeň závidět, jo? ;D
-
Ano. Připadá ti, že člověk, který chodí nějak takhle http://www.jenpromuze.cz/start/14281-justin-bieber-a-jeho-dalsi-kulervouci-model je normální a k tomu krásný? Potěš Pánbůh.
-
Vzhled Justina tady jeho antifans radši nekomentují, protože moc dobře vědí, že on vypadá hodně dobře. A to je asi žere. A ve světě šoubyznyse je důležitá i ta vizuální stránka. A diskutovat by se samozřejmě mělo, ale přijde mi divný, že někdo tráví své veškeré volno na diskuzi o někom, koho nemůže ani vystát.
-
A) Jak už Michal níže popsal: Diskusní fórum je od toho, aby se DISKUTOVALO, tudiž jakýkoliv názor zde by měl být akceptovatelný.
B) Vzhled Justina Biebera tady - pokud vím - nikdo nekomentoval. Mluvilo se o jeho pěveckých výkonech. Podle mě je jeho vzhled naopka to, co ho dostalo na výslunní - i když samozřejmě vypadá ve svých devatenácti na patnáct.