Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Opravdu? No, co já vím, tak se ztrapňuješ hlavně ty. Ono, když dojde na lámání chleba a o opravdové znalosti, tak silně pokulháváš - viz. "hate" a okénko do historie. Samozřejmě se to pak snažíš zamaskovat útokem na ostatní či odklonění od tématu.

Z mých komentářů závist netryská, já nemám potřebu závidět. To jen lidi jako ty, kteří sami závidí, si myslí, že ostatní jsou stejní - podle sebe soudím tebe.

A nevím, kdo tu vylétává. Já tě akorát vždycky opravím, uvedu protiargumenty a ty nedokážeš erudovaně odpovědět, a proto se snažíš útočit tzv. na tělo a snažíš se zamaskovat, že ta hloupá jsi tu právě ty. Samozřejmě ti zdatně sekundují ostatní tvého typu. Pokračuj ale dál, je to velice zábavné.

Edit: Předpokládám, že původ jména Kronos ti naprosto uniká.
  • Bože, a jakou reakci čekáš, když Kronossovi (kterému jsi opravdu vtipně pozměnila přezdívku) bezdůvodně napíšeš, že je nadrženej? Víš vůbec, co to slovo znamená? A nezapomeň napsat, že tahle reakce je na úrovni dětí z mateřské školky a že mi jistě pomáhali kamarádi z Bohnic.
  • Omg! -_- Nechte ho bejt už všichni! Se*ete mě už!!
  • Pro Knokose a Michala - ztrapňujete se jenom vy, ne já. Vy Justinovi jenom závidíte, prachy, slávu, vzhled, prostě všechno. Vaše zamindrákované dušičky se s tím nedovedou smířit a proto drbete a drbete. A vůbec na mě nechoďte s poznámkami, že nezávidíte, protože závist s těch vašich komentů jen tryská a to tady vědí všichni.

PS: Já si z vás tady dělám jen srandu, píšu to všechno naschvál, protože se mi líbí, jak vždycky vylítnete jak čertík z krabičky a nadáváte jak špačkové. *1* *1*
  • Kronoss1
    Adele prosím tě, přestaň se tady ztrapňovat. Tvoje některé případy (které jsi ani neuvedla) nikoho nezajímají. Zkomolení jména, pomocné školy a tvrzení, že jsem blbý mluví samo za sebe. Ty ses jasně znovu mýlila a místo toho, abys sklonila hlavu a nic neříkala, tak se snažíš dál útočit. Ty mě urazit nemůžeš, mě mohou urazit pouze inteligentní lidé. Když se pořád zajímáš o věk (který si sama neuvedla), tak já ti ho rád řeknu. Mně je 20, kolik je tobě?

PS: Napiš nám něco anglicky, ať se zasmějeme. A mimochodem, poznám, jestli to je Google Translator.
  • Kronoss1
    Takhle se teď mluví ve školce? Tohle může napsat jen člověk, který ještě ani nedorostl do puberty. Lituji tě.
  • Přečetla sem si pár vašich komentářů. A nechápu, proč tady rozebíráte český pravopis, když tu jde o Biebera. Hádat a nadávat si můžete někde jinde. A když se vám nelíbí jak Justin zpívá atd. stačí to napsat jednou, ne ? A ne to tady pořád dokola opakovat. A ostatní by vám za to neměli nadávat, je to přece váš názor. Každému se líbí něco jiného a nemůžete někoho nutit aby se mu Bieber líbil. Nechci do vás rejpat, byla to jenom taková poznámečka k tomu, co tu píšete. Má se sem psát o Bieberovi a já přiznávám, že sem o něm moc nepsala. Neberte to zle :)
  • Dělá ti dobře se ztrapňovat?
  • Knokosi, ty jsi nadrženej viď??? *1* *1*
  • Prosím tě Knokosi, kolik ti je roků, že se tady dohaduješ o takových hovadinách? V některých případech je jedno, jestli použiješ slovo nenávidět nebo nesnášet, to víš sám moc dobře, tak nedělej blbýho. Ty ho vlastně ani dělat nemusíš, ty takový jsi. Kolik že ti je roků? 7? Nebo kolik? Já se zase těším, až tobě přispěchají na pomoc kámoši z Bohnic. To bude sranda. Fakt nemám čas ani chuť tobě něco psát, na Michalovi je aspoň vidět, že má aspoň nějakou úroveň, ale ty?? No je vidět, že jsou prázdniny a že zvláštní a pomocné školy usedly doma za komp.
  • Podle toho, co ten dotyčný napíše, protože je rozdíl mezi "Já Justina prostě nemusím." a mezi "Bobr je nejteplepší id*ot na celým světě!"
  • Kronoss1
    No, tady zase někdo dělá odborníka, ale evidentně na to nemá. Tohle je podruhé, co jsi se totálně ztrapnila. Takže jak už Michal psal, "nesnášet" a "nenávidět" jsou 2 rozdílné věci. V angličtině na to existuje slovo "hate", jehož význam se vypozoruje z kontextu.

A nejlepší na tom je, že když tě Michal opraví, tak ještě děláš, jakoby byl blbec on. To je opravdu k popukání. A ještě jedna věc. Pokud reaguješ na můj příspěvek o užití slovíčka "hate" v češtině, tak se bavíš o češtině. Už se těším na tvé loajální kamarády, jak ti přijdou na pomoc, ale my oba víme, že tobě se už, v tomto případě, pomoci nedá.
  • No jo, ty abys mě nechytal za slovíčka.....tohle je snad diskuze o Justinovi a ne o českém jazyce.
  • Ne, to samé to není. Představ si, že například alergik nesnáší pyl. Nenávidí ho? Ne.
  • Tak ono nenávidět a nesnášet je jedno a to samé, koukám, že neumíš ani česky. Hlavně, že tady ostatní poučuješ.
  • Jo já patřím mezi ty co umí úžasně anglicky a slovo "hate" patří mezi ty základní
  • Já toho jsem schopná, ani se nechci omlouvat, nemám komu se omlouvat a já si našeho rodného jazyka vážím a proto to píšu jak se má. Ostatně, mám ráda skoro všechny jazyky
  • Já právě háčky a čárky píšu!!! Jen jsem chtěla říct, že někdo je takovej tupec, že je mu všechno jedno a dokáže napsat takový hrozný chyby
  • Tak to je hodně dobrý.
  • V češtině nemají takovéhle anglicismy co dělat - české slovo pro anglické "hate" existuje. Nevím, proč se tu pořád snažíte prznit náš jazyk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit