-
Před jedenácti tisíci lidmi? Slyšela jsi někdy třeba o The Rolling Stones, kteří často hráli i pro pár set tisíc lidí? Nebo o Vladimíru Mišíkovi, který zpíval pro nějakých sedm set tisíc lidí? O Filipu Topolovi, který si byl během koncertu schopný o klavír rozřezat ruce do krve?
-
Už tomu rozumím, ty jsi Justinův nejlepší kámoš a letecký personál si tě spletl s opičkou a nepustil tě do letadla viď. A teď tady Justina kvůli tomu pomlouváš, protože on vypadá na rozdíl od tebe jak člověk. Nebo že by ta opička byl Knokos nebo Michal???? Inu, možné je všechno....Michal sám prozradil, že není hezký. V tom případě chápu, že si tady vybíjíte svoji zlost. *1*
-
Jak už jsem psala...pro pravdu se člověk zlobí co?? *15* *15* Já se zase bavím nad vašimi příspěvky. Že jste všichni zakomplexovaní jste tu už dostatečně ukázali.
-
A pokud vím, máš to vysvětleno ve výše uvedeném komentáři, na který jsi tak duchaplně zareagovala.
-
Protože jinam, než na soukromou školu ses dostat nemohla. to je prostě nesmysl.
-
To, že na to HRAJE neznamená, že na to hrát UMÍ.
-
http://magazin.osobnosti.cz/mimozemstanu-justinu-bieberovi-na-letisti-zabavili-opici-211299 další důkaz o tom, že ten člověk je úplně mimo.
-
ároveň o všem musím podotknout, že je to opravdu tvůj JEDINÝ protiargument na obranu Justina Biebera. nemá tu moc dobré zastánce.
-
Adele ty piš dál: a) Tvé kometnáře jsou ve více méně normální češtině a b) tvé komentáře mě úžasně baví - tak dlouho jsem se nenasmál. Ta hloubka a elegance s jakou se snažíš dokázat, že jsme banda zakokmplexovaných tupců...nechceš se vrhnout na spisovatelskou kariéru?
-
A konečně byste byli užiteční a dělali něco smysluplného. *3*
-
Tak jdu na tuhle diskuzi a od včerejšího večera do dnešního rána přibylo 12 nových příspěvků. Už to ani nečtu. Michal a Knokos jsou fakt aktivní. Kluci, spíte vy vůbec? Já bych vás zaměstnala jako zametače chodníků, protože s vaší neskutečnou pílí a vervou do práce by se ulice blýskaly víc jak diamanty. *15*
-
Michale a kdo to je ta Mylie Cyrus?? Nemyslel jsi zpíše Miley Cyrus??? Žeby Pan chytrý Michal nebyl tak chytrý jak se zdá.??m5
-
A z čeho prosím usuzuješ ty, že studuju na UJAK??
-
Pro tvojí informaci jsou to belieberes . Alespoň to piš zprávně
-
Svůj názor si klidně vyjadřuj, ale ne takovým způsobem, že ho tady budeš zesměšňovat atd. Neumí hrát. Pokud vím tak hraje na bubny, klavír, kytaru, trumpetu. Na kolik hudebních nástrojů umíš hrát ty??? A si učitelka zpěvu, že můžeš říkat kdo umí a neumí zpívat???
-
Aha... no takže ty si myslíš, že on není populární?? Kdyby nebyl populární jak ty říkáš, tak by nebyl známí po celém světe ne?? Jeho koncerty by nebyli vyprodaný za pár minut, sekund. Takže podle tebe populární člověk je ten, koho nikdo nezná???
-
Takže podle tebe se má dělat hudba která se bude líbit pouze tobě??? Ano tento komentář byl opravdu velice promyšlený. :D
-
Ano Michale ty si můžeš uvědomit, že tento trapný článek si sem už přidal.. No vymysli si něco jiného. Ano, možná vypadá divně v tomto oblečení, ale to neznamená že není hezký. Podle tvého názoru si myslíš, že ten kdo se neobléká tak jak se to líbí tobě je hned ošklivej. Prosím zamysli se nad sebou a rozmysli co vypouštíš z úst.
-
Dělá ti dobře si hrát na pana chytrého, který snědl celou moudrost světa???
-
Pan Michal a jeho opět trapný a "chytrý" komentář... Ano zvládl by jsi ty vystupovat před 11 tisíci diváky?? O tom silně pochybuji. Ano elektronická hudba, proto některé jeho písničky jsou pouze doprovázené kytarou nebo klavírem, ale ano pane Michale jsou elektronické. Vymysli si jinou výmluvu, která by alespoň nebyla tak ubohá. Děkuji předem za opět určitě "chytrý" komentář.