-
Co to tady říkáš za blbosti??? Umíš ty vůbec anglicky??? Angličtinu jsi neviděla ani z rychlíku a budeš někoho poučovat, blbko??? *15*
-
Opičky se nepěstují, ale chovají....
-
A prej státnici, to by tě vyhodili a ani by sis neškrtla, nechápu tvůj styl života ADELE
-
Neříká se I don't have-to je fakt blbost!!!
Říká se I haven't!!!!
A budeš se tady vychloibat s angličtinou -
Chacha mimozemšťan chacha!!! Nejradši bych na tebe ukázala prostředníčka ty Justýne, ani jsem nevěděla, že pěstuješ opičky, byla by v letadle chudák, jenom ty by ses s ní vychloubal "Ooh já jsem Justýnek a mám opičku, nechcete taky vypěstovat za 10 melounů $, je vyšlechtěná ooh!
-
What the hell are you doing here? I thought you'd be chasing after girls and you are wasting your time here. It is not normal. It's Easter!!!!!
-
Finally. That's the first time you've actually lived up to your words. Bravo!
-
As I said, I don't have to prove that I have a state exam because I'm fed up with such an asshole like you. Is that OK, sweetheart?
-
ADELE where is that English post of yours? If you indeed have a state exam, then prove it. You and I both know that I can speak English, because I've already proven it several times, it's your turn now.
-
Jestli jí došly argumenty? Došly. Tak přibližně před dvaceti stránkami.
-
Tak toto bylo velmi vtipné, strhující, odvážné, plné satiry, sakrasmů a ironie. Opravdu, tento příspěvek by se měl uchovat jako skvost pro budoucí generace.
-
Z jakého důvodu to tak píšeš?
-
Kdybys byla větší frajerka, odpovíš anglicky.
-
Bohužel, toto mělo být vtipné a nebylo. Asi je něco špatně, zkus to jinak.
-
Asi ti nedošlo, že já to takhle píšu naschvál. Ono ti to možná někdy dojde.
-
Zněl ti ten příspěvek, jako že se na tebe zlobím? Mě tvé příspěvky velmi baví - bohužel asi ne ty příspěvky, které měly být vtipné, ale právě naopak mě pobaví tvé "vážnější" příspěvky k tématu.
-
Google.com není schopen poskládat takovou větu, kterou zde Kronoss1 napsal. V tomto ohledu - a není zdaleka jediný - jsi naprosto vedle.
-
Tento příspěvek je naprosto prázdný. Místo, abys normálně reagovala, tak napadáš. Už nemůžeš viď? Došly argumenty? Ty se taháš posledních stébel. Pokračuj ale dál, jsem zvědav, co se o sobě dozvím. Jinak to, že "zesměšňuješ" moji přezdívku (jejíž původ ti uniká) jen ukazuje tvoji úroveň.
-
Nebudu ti přeci brát práci. Ale nevím, že bych psal 12 příspěvků, to asi špatně počítáš. Co bude s tím anglickým příspěvkem? Pořád nic?
-
Co takhle zkusit se na pár vteřin soustředit a zkusit napsat přezdívku svého oponenta (která má sedm písmen - vím, je to dost) bez chyby?