Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže se vracíš k osvědčeným argumentům z říše domácího skotu? Víš ty vůbec, co je to závist? Co bych mu já nebo kdokoliv inteligentní měl asi tak závidět? Naprostou neschopnost zvládnout se normálně obléct? Přihřátou a upocenou elektronickou hudbu na jedno použití? Asi tak jediná věc by byl jeho astronomický příjem.

EDIT: By the way je úžasné komunikovat s lidmi, kteří mají jako přezdívku taková "cool" slůvka jako Swag nebo Ňunatá.
  • Kronoss1
    Naprosto už nemáš, co říct. Já ti vidím až do žaludku.
  • Kronoss1
    Google? Ale prosím tě, tohle není Google Translator, to vidí každý, kdo anglicky trochu umí, to se ale tebe netýká.
  • Super, tvůj google slovník funguje velice skvěle. Já se taky těším, co mi odepíšeš. A abych se vyhnula tvým trapným kecům, že neodepisuji v angličtině, tak já tady nějakýmu zakomplexovanýmu hovádku nepotřebuju dokazovat, že mám z angličtiny státnici.
  • Kdo má ručičky jako párátka? Nepleť si svoje ruce s jeho rukama. A proč jdu do osobní roviny? Ne proto, že ztrácím půdu pod nohama jako vy, ale protože chci zareagovat na vás, zakomplexované pisatele neskutečných hovězích výlevů. No prostě závist, co jinýho vás k tomu vede, že jo...
  • Kronoss1
    Zajímavé, jdeme to osobní roviny, někdo ztrácí půdu pod nohama. No, budeš se muset prostě smířit s tím, že v mém okolí takové holky nejsou. A pokud si myslíš, že každá holka zbožňuje Justina Biebera, tak jsi velice naivní, ale to ty vlastně jsi, takže není co řešit.

PS: Vyzáblé není vymakané. Kdyby byl namakaný, tak nemá ručičky jako párátka.
  • Kronoss1
    Oh really? Try me, but I think we both know that you can't. It would be as embarrassing as it usually is, when there is actual knowledge involved. Looking forward to your English post.
  • Vsadím cokoliv, že Knokos ani Michal nemají žádnou holku, protože pro samé pomluvy Justina by na ní stejně neměli čas.:-DD Nebo jsou oba vytočení, že holky, které se jim líbí, mají rády Justina a jich si nevšímají. K tomu bych se přikláněla víc.:-DDD No pánové, máte co dohánět. Takový pěkný vymakaný tělo jako Justin hned tak někdo nemá, pochybuju, že máte tak pěkný obličej a takový sex appeal nemáte už vůbec. Takže se ani nedivím, že věčně smrdíte na téhle diskuzi a Justina pomlouváte. Ale nebojte, až vyrostete z těch zmatených pubertálních let, které teď prožíváte, tak se vám otevřou oči a zjistíte, že život je o něčem jiném než o pomlouvání hezčích a úspěšnějších lidí. Hodně štěstí brouci. *5*
  • Kdybych psala v angličtině, tak bys nerozuměl. Tak nedělej chytrýho. A že závidíte??? No sorry, já si jiný argument vymýšlet nemusím, protože tohle je pravdivý a výstižný argument - prostě závist. Nic jiného v tom není. A já se tu nesnažím vypadat chytře, píšu jenom svoje dojmy z vás, to vy se tady snažíte tu vaši zelenou závist zaobalovat do různých jakoby mouder a svých pravd. Pro pravdu se člověk zlobí viď??
  • Kronoss1
    Rádoby chytrých a inteligentních příspěvků? To asi mluvíš o sobě ne? Protože se akorát snažíš vypadat chytře a erudovaně, ale vlastně na to nemáš - jak jsem psal dříve. Tvůj jediný argument je, že závidíme a to je dost málo.
    Co ten příspěvek v angličtině, o kterým jsem tě prosil? Bude?

A co, že jsou Velikonoce? To mi je jedno, nejsem katolík.
  • Kronoss1
    Hele holčičko, nauč se pořádně česky a pak něco piš. Myslíš si, že když používáš sprostá slova, tak jsi drsná? Kdybys byla k něčemu, tak si napřed ověříš, jestli jsem něco jako, že je teplý, říkal. Neříkal. Já říkal, že neumí zpívat a za tím si stojím stále.
    A my si můžeme chodit, kam chceme, klidně i sem.

A moje otázka platí. Co s tím hodláš udělat?
  • Kronoss1
    Skončím v pekle viď?
  • Kronoss1
    Tak samozřejmě, že nevíš, to je moc daleko v historii.
    O tom hejtovat. No, když jsi nechápává, tak já ti to vysvětlím. Ta otázka byla myšlena ironicky a měla poukázat na to, že používat takovýto hnusný anglicismus je prostě hloupé.

Já k psychiatrovi (jestli vůbec víš, kdo to je) chodit nemusím. Když si myslíš, že mu závidím, tak si to klidně mysli dál, mně je to jedno, sama akorát dokazuješ, že jsi hloupá. A ty mě nemůžeš vůbec vykolejit, na to prostě nemáš.
  • Kronoss: Héj drž hubu, jo?! -_- Dop*dele, když se vám nelíbí tak co sem vůbec lezete a píšete o něm takovéto hnusné věci? Např.: Že je teplej, že zpívá jak bu*na atd.? Jo a pro Michala: Co máš proti jeho stylu oblíkání?! Tak se na to nedívej, když ti to příde, že to není normální!!!!!!!! Fakt ste mě oba na*rali, ale totálně! Je mi z vás na nic! *11* *16*
  • To je naprosto dobře vystižené.
  • Tady ta diskuze vážně nemá cenu. Knokos a Michal prostě Justinovi závidí i nos mezi očima. Tady je veškerá debata marná. Místo toho, aby to jako féroví chlapi přiznali na rovinu, tak tady vymýšlejí úplný zhovadilosti a vtipně se to snaží zaobalit do rádoby chytrých a inteligentních příspěvků. Každý normální člověk to ale prokoukne a musí je politovat chudáčky, že jim ta závist a zloba nedá chvilku pokoje a jejich padlé emoce je každý den ženou na tuto diskuzi, kde shazují člověka úspěšnějšího a krásnějšího než jsou oni dva dohromady. A to jsou Velikonoce prosím. Vsadím boty, že tady budou opruzovat i na Velikonoční pondělí, jelikož nejsou schopni si najít jiný program.
    Justin je prototyp mladého, krásného a úspěšného kluka a zamindrákovaným chlapům je trnem v oku. Tahle diskuze to jen dokazuje.
  • S tebou se nedá dělat nic. Ty jsi další příklad toho,že mezi námi žijí zamindrákovaní lidi, co nedokážou přežít úspěch někoho jiného. A to je velice smutné.
  • Nevím, co tvůj nick znamená a ani mě to nezajímá. Nepotřebuju zahlcovat mozek kravinama. Moc dobře vím, co to je hate, to vy to nevíte a když někdo napíše "hejtovat", tak si to ani nedokážete přeložit. Tak prosím nepiš, že ta hloupá jsem já, když hloupí jste vy, já si to dovedu přeložit, aniž bych obtěžovala půlku národa s otázkou, co to znamená, jako to děláte vy.

Už se těším na tvou reakci. Třeba zas vylítni z kůže...je to sranda.:-DD
    A já na rozdíl od vás Justinovi nic nezávidím, já mu ten úspěch i slávu ze srdce přeju, to vy s tím máte tak velký problém, že tady musíte denně oxidovat a furt se do něj navážet. Tady jste ale na špatné adrese, zkuste zavítat třeba k psychiatrovi, ten by vám mohl pomoct. Závist vám nedá spát co?? *1*
  • To nemusím ani psát, sám jsi se přiznal. *1* *1*
  • Kronoss1
    A copak s tím hodláš dělat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit