-
díky že semnou soulasíš spousta lidí si myslí že je teplej
-
souhlásim s tebou nicki *3* že justin bieber jé nejkrásnější kluk
*3* *3* *3* -
Jsem ráda, že nejsi to co jsem si myslela, taky se nezlobím
-
Je to hezký jazyk a vůbec není těžký. Řekla bych, že je jednodušší než angličtina nebo němčina.
-
Já se na tebe nezlobím, taky jsem to dost přehnala. Promiň.
-
Souhlas. Zatím tvůj nejlepší a nejnormálnější příspěvek.
-
justin bieber je nejkrasnější kluk na celem světe ja ho miluju *14*
-
Zakončil bych to slovy Beatles: All you need is love.
-
Já s tebou souhlasím a taky se nechci hádat, vždyť to nikam nevede. Promiň, byla jsem na tebe sprostá i protivná, protože jsem se naštvala jenom kvůli jazykům a svojí tvrdohlavosti a uznávám, že jsi fakt dobrá kfyž dokážeš mluvit třemi jazyky, to bych taky chtěla a chci ti poděkovat za to upozornění , protože se mi tto spíš dost hodí než abych na tebe za to měla být naštvaná a i když ti to nevadí, stejně na tebe nadávat nebudu. Budu si na svoji tvrdohlavost a urážlivost dávat pozor. No jestli jsem ještě někomu řekla něco hnusného tak se taky omlouvám. Taky budu tolerovat názory ostatních. Adele, já to fakt přehnala, promiň, nevěděla jsem že jsi mnohem zkušenější než já
-
Taky bych si vzala ještě italštinu, protože je to krásnej jazyk
-
Ne, já už mám dávno po maturitě. Na střední jsme měli 2 jazyky povinně a potom jsem si mohli ještě dobrovolně vzít italštinu. Pak jsem chodila na pomaturitní jazykový kurz (angličtina) a ten jsme zakončovali státnicí.
-
Už mě to věčný dohadování tady nebaví. Tohle není diskuze, ale jen hádky. Nakonec to vyústí v boj o to, kdo umí jaký jazyk a na jaké úrovni. Už se tady nebudu s nikým hádat. Lauro, ty mi klidně dál nadávej do k*av a debilek za to, že jsem si tě dovolila upozornit na to, že píšeš chybně. Máš na to právo a já se na tebe nezlobím. Nechci se s tebou hádat a sprostě nadávat. Omlouvám se ti a omlouvám se i Michalovi a Kronossovi, jestli jsem vám napsala někdy něco sprostého. Ty sprostý slova beru zpět. Kronoss umí dobře anglicky a je to dobře. Michal rozumí hudbě a to je taky dobře. Laura se učí 2 jazyky a je to taky dobře. Proč se furt hádat? Takže já slibuju, že se tady s nikým hádat už nebudu. Je pravda, že Justin není ten nejlepší zpěvák na světě, ale ani ten nejhorší a myslím si, že se může dostat na lepší úroveň, než je. Spíš bychom si na lidech měli všímat těch lepších věcí. A taky si myslím, že povahově taky nebude špatnej. To se pozná.
-
Přesně tak, je to zábava!!! I když to občas přeženu
-
Jo a ty se učíš ve škole německy? A italsky taky? To chodíš na nějakou jazykovku ne?
-
Jenomže já se učím německy sama od sebe, takže tohle úplně nezvládám no
-
Fajn díky, jo možná jsem to trošku přehnala no, ale já už jsem taková odmala, za vším si stojím.
-
Prosím tě Lauro, přestaň nadávat, když ti tady něco opravím. Píšeš, že umíš anglicky i německy a když ti něco opravím, tak mi začneš nadávat. Opravuju to, protože tam máš fakt chyby. Chtěla bych vidět, jestli svojí učitelce taky nadáváš do debilek, když ti něco opraví. Prosím tě uklidni se, neber to nijak špatně, ale spíš si zapamatuj, jak je to dobře. "Ich sprechen"a "Ich mögen" je vážně blbost, zeptej se na to ve škole.
-
Vím, že sprechen je mluvit, ale říká se "ich spreche" a ne "ich sprechen". To to fakt nechápeš?
-
Jenže já píšu o podstatných jménech a ty o přídavných. Aha, ty ani nevíš, co je podstatné a co přídavné jméno. A to jsi došla až do pátý třídy? Neměla bys být ve druhé třídě??
-
Asi ano. Moc tomu nerozumím