Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To neni pravda Selena mu dala kosem psala mi to na skypu a ja jsem si s ni i volala tak laskeve drz hubu .To jo velkej blbeček!!!!!
  • Nachapu jak ho muzete mit radi ..vzdyt se vykaslal na prarodice,kteri ziji z posledniho..jeho deda ma pravdu popularita mu stoupla do hlavy ....chova se jak rozmazlenej fracek,protoze koneckoncu je.Komu se nelibi Justin palec Nahoru a kdo souhlasi taky *1*
  • Allicka
    No jo no,nadávat vám jde *12*
  • Asi tolik namyšlenej nebude, když jsou zase spolu co? a to on se s ní rozešel, protože ho podvedla ! Nevím co to tady meleš ! Ubožáku.jenom mu závidíš
  • Justin je ten nejvic namyslenej clovek jakyho znam a ma desne velky ego jestli vam to jeste nedoslo ...asi proto se s nim Selena Gomez rozesla ...Fuck of!!!Puste se do me Bieberovky!!!!
  • I Love Justin Bieber *14* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14* *14*
  • Je nejkrasnejsi na svete. *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • hele bacha justin bieber je krasnej a umí nahodou spívat mě se líbí krasnej proste *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* love you justin bieber(JB)
  • xbrbla
    za pravdu se každej zlobi.
  • Sice ho nesnáším, ale pochybuji, že bude chtít holku (?), která píše jako prase *12* :-)
  • Co dokázal? V 18ti si zkazil celý život. Nikdy nebude mít normální přátele, bude sledován novináři na každém kroku a celkově vést život, za který ty vydělané peníze nestojí. Akorát si zvětšil ego, díky kterému to s ním žádná nevydrží, pokud jí teda nepůjde o peníze. A o jeho stylu oblékání bych mohl taky pochybovat... Docela ho lituju.
  • ty být v pohodě
  • co to je ??? *8*
  • TO MÁŠ PRAVDU ......... dozačistou pravdu
    AH,AH,AH,AH JÁ CHCI JUSTÍNKA *14* MUCÍÍÍÍÍÍÍÍÍK
  • to že dokázal víc je hezčí slavnější a má plno úspěchů neznamená přeci to že je gey to že hezky vypadá a hezky se oblíká co je na tom špatnýho *1* *2* *15* *1* *1*
  • jenom pro to že toho dokázal víc než ty nebo že je hezčí neznamená že je teplej *10*
  • ahoj justine kdo ti ríka že jsi teplej tak sam je teplej
    kdo mi žahne na justina *14* tak je mrtvej *16* i love justin *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .s
  • No, není špatnej, ale mě nebere :/ *3* A nezačnete mi za to že mě nebere ještě nadávat? xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit