Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokaž to.
  • kiss.miss
    Víceméně celkem souhlas, ale já o Justinovi nepíšu negativně, protože se mi líbí, ale protože je mi nesympatický. Dle mého názoru je nafoukaný malý děcko , kterému sláva stoupla moc do hlavy, stejně jako je tvůj názor, že je třeba milý, extra atraktivní atd. A vážně existují úspěšnější a atraktivnější zpěváci :DD Jinak plný souhlas(i přes mojí povrchnost) je blbost soudit podle vzhledu charakter (v tomhle případě spíše sexualitu)člověka. A mimochodem Lady Gaga se sama přiznala, že je bisexuální, ale to je jen detail.
  • Justin je gááááyyy!
  • Kdy si myslíte že Justin Bieber přijede do Prahy ?? :D Už by teda ale mohl !!!
  • Tak a je to jasny Sel mi naspala vsechny podrobnosti,ze jsou zase spolu ..bylo to romanticky a zatim prej to nejkrasnejsi co ji udelal ..vic nereknu *1*
  • Některé příspěvky poukazují na úroveň a inteligenci svých autorů. Vážně by mě zajímalo, jak je možné podle několika fotek a klipů odhadnout sexuální orientaci jiného člověka. Kdyby byl Justin gay, tak by nechodil s holkama. Pokud vím, tak třeba Lady Gaga se ve svých klipech líbala jak s chlapama i s holkama a nikdo o ní neříká, že je l*sba nebo bisexuál. Justin se s chlapem nikdy nelíbal a najednou je z něj gay...zajímavý postřeh. Uznávám, že existují mužnější typy než je Justin, to je pravda, ale pochopte, že ne každej chlap to má v genech. Znám spoustu kluků, kteří svojí povahou i jemnějším vzhledem připomínají spíš holku a gayové vůbec nejsou!!! Jsou chlapi, kterým vousy rostou už v 15 a někomu třeba až ve 20. Některý chlap má třeba jenom hodně slabé a nepatrné vousy, že to vypadá, že ani žádné nemá. A proč by měl být hned gay? Existuje spousta kluků, kteří mají jemnější obličej a nemají tak hrubý hlas, ale to z nich přece nedělá gaye ne?? Tak jako holka, která ráda pije pivo a řídí kamion, nemusí být hned l*sba. Ach, v jak omezeném světě to žijeme.
    Tak mě spíš napadá, že tyhle urážky a nadávky sem píšou hlavně kluci/chlapi, kterým vousy rostou ostošest a každý večer zlikvidují aspoň jednu žiletku a vytáčí je to. Nebo nejsou spokojení se svým vzhledem, tak plivou po někom, na koho holky letí a kdo je hodně atraktivní.
    A z holek sem píšou hlavně ty, kterým se Justin tajně líbí, ale vědí, že by je v tom davu fanynek snadno přehlédnul.
    A ze všech těch ubohých komentů je cítit hlavně závist, že existuje někdo lepší, úspěšnější, zajímavější a atraktivnější.
  • ty jsi nahy?
  • Kakabusi klídeeek jooo?
  • jak sto sto?
  • Jojo
  • Jsi v pohodě ty hipízačko?Já jsem nahý na posteli sto sto :)
  • ty kravo je to super.
  • Jo to je hustý kámo vole!
  • to je o ni basnicka.
  • hanah montana je kluk
    ktery ma novy luk
    je slepy
    a casto lepi
    psovi na zadek plgat.
  • co to je ?
  • Hananana jháááááááá mucq!
  • proc jsi to tam psala a napis tam proste neco.
  • A já ani nevim
  • a jak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit