Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak podle tebe vypadá populární kluk? Pouč mě.....
  • Tak jsem tu pár dní nebyla a koukám, že se nic nezměnilo. Nejlepší je však Michal, který nepřetržitě vytrvává a Justina shazuje, co to dá. Michale, ty tvoje komentáře jsou jak z pomocné školy. Ty Justina prostě nenávidíš, protože prostě nedělá takový styl hudby, jaký se tobě líbí. No mě se třeba taky zrovna nelíbí hudba těch skupin a zpěváků, které jsi tady vyjmenoval, ale nikdy by mě nenapadlo jít na jejich profil a tam psát pořád dokola nenávistné komenty. To vypovídá o charakteru a duševního stavu pisatele. Já si myslím, že tě užírá i jeho vzhled. Beztak nevypadáš ani z poloviny tak dobře jako on a to bývá většinou předmětem nenávisti a pomluv té mužské části antifanoušků. To tady však nikdo nepřizná. A navíc si myslím, že Justin nedělá nic tak špatného, čím by svoje fanoušky kazil.
  • A proč by se měl Justin věčně zabývat tím, co se líbí druhým? On si dělá svou vlastní muziku a to je dobře. Navíc mám pocit, že tobě by se stejně nezavděčil ničím, ty si na něm vždycky něco najdeš.
  • Kronoss1
    Já nesouhlasím. Jednou má čeština háčky, čárky, i/y, s/z atd., a tak se mají používat. Jestli se to někomu nelíbí, tak ať píše anglicky, mně to nevadí, já si to rád přečtu i v angličtině.
  • Neříkej mi, že na tabletu nejsi schopná naklikat tečky, čárky, otazníky atd. Zároveň si nemyslím, že je omluva "skoro nikdo neumí pořádně česky". Je to rodný jazyk, tak bychom se k němu mohli tak chovat, ne?
  • Tady už se pravopis řešit nedá, stejně skoro nikdo neumí pořádně česky, někdo neumí ani vyjmenovaná slova, takže o tohle se nemá cenu hádat, přece jenom mnohdy jsou to překlepy na klávesnicích a dotykových přístrojích jako je tablet nebo mobil, třeba já píšu na tabletu a myslím, že na klávesnici bych udělala překlepů míň
  • Jo udělal, všechny beliebery ho zbožňují a on se cejtí Strašně in a Strašně populární, ale přitom k populárnímu klukovi má daleko a mě děsně dere nervy, že ho mají ti blbí lidi tak rádi, ti zamilovaní puberťáci
  • již jsem se ptal: Říká ti něco interpunkce,Ten text se prostě nedá číst, nejsi-li vzdělaná v oboru "luštění starých jazyků".
  • Kronoss1
    V roce 2013 stavební firma XY postavila dům Z. Dům Z v roce 2014 spadl, protože ho firma XY špatně postavila. Taky za to firma XY nemůže?
  • Kronoss1
    Napřed 25, teď 23, kolik příště? Já si to tipnu na 14 let. My poznáme vyjadřování vysokoškoláka a už teď ty říkám, že ty na vysoké škole nestuduješ, na to totiž nemáš vyjadřování.
  • Kronoss1
    Hejtovat? Co to je? Takové slovíčko neznám.
  • Kronoss1
    Tys argument neviděl ani z vlaku.
  • Kronoss1
    Co je špatně? Jedním slovem - všechno.
  • Kronoss1
    Velice zábavný příspěvek. Pokud si myslíš, že ho chce každá holka, na kterou se podívá, tak jsi na omylu. Možná u vás na prvním stupni základní školy tomu opravdu tak je, ale "venku" tomu tak není.

Spojení "zazobanec" a "závidí" je taky velice zajímavé. Ty opravdu zazobanec nebudeš, protože kdybys byl, tak víš, že bohatí lidé nemají potřebu ostatním majetek závidět, protože sami mají. A nauč se trochu pravopis. Díky
  • Proč si nechávat názor pro sebe? Názory jsou od toho, aby se vyjadřovaly - bez toho by se neprosadila spousta skvělých osbností, jakými byli Sókratés, Descartes, Edison, Einstein, Galileo a spousta jiných myslitelů. A pokud vím dobře: Nikdo tu Bieberovi nevynadal - pouze tu bylo řečeno, že neumí hrát a zpívat, což je pravda.
  • Opravdu mne tímhle komentářem nepřesvědčíš, že ti je více, než 13 let a máš za sebou tříleté studium na VŠ. Pokud je to pravda, pak patří mé hluboké opovržení děkanovi, který tě přijal. Mimochodem, ve svém předchozím komentáři jsi tvrdila, že ti je 25.
  • Souhlas.
  • A dále, projevení názoru je nadávání?
  • ano protoze sem enchtela jak mě neustale upozornujes ti nadávat víš ? :D
  • ano,,, víš je mi 23 a vůbec se nemusís zajímat jak já píšu neni to tovje vvěc, a kdyz jsem a nikoho nastvana proste pisu a nedívám se na pravopis,, vis je mi uplne jedno co si o mě myslíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit