Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to toho umíš fakt hodně. *1* *1*
  • Michale, odpověděla jsem ti na ty tvoje otázky.
  • Zde jsou mé odpovědi:
    1) Justin frázuje dobře
    2) ano, má malý rozsah
    3) ano, vzdychá, ale to dělá hodně zpěváků a na jeho výkon to nemá vliv
    4) jeho textům rozumím, mám z angličtiny státnici (najdi si na netu, co to je výraz "státní zkouška")
    5) jeho manažer mu pomáhá v propagaci, ale to neznamená, že by byl bez něj ztracen.
    6) ano, objevuje se v Bravu i Óčku, ale v Óčku se objevují i tví oblíbenci, od toho ta TV je
    7) to bude tím, že je mu 19 a stále zraje, v 19 není člověk zcela dospělý8) Justin dává na charitu tolik peněz, že by ses z toho potentoval(máš špatné informace)9) ovlivnil celou generaci, ale nedělá nic špatného, za co by měl být cenzurován, podívej se třeba na chování Madonny nebo Lady Gagy10) každý interpret vydává alba pro své fanoušky, tenhle argument je vážně směšný, a taky nejsem malá holka, je mi hodně přes 20.11) on se vyjadřuje svou hudbou a nikomu nepodléhá, je zcela svůj12) jeho muzika není nejlepší, ale taky není nejhorší, jeho hudba se vyvíjí a za pár let může být někde úplně jinde
    Tak doufám, že jsem tě potěšila a těším se na to, až mi moje odpovědi zase začneš vyvracet
  • Já si myslím že Bruno Mars
    Zpívá dobře
  • Já aspoň umím na za čátku věty napsat velké písmeno a na konci tečku.
  • bacha na Michala ten očividně ví o čem mluví :D směju se ti :D zaprvé zkus si o něm zjistit něco víc a potom vypouštěj ty tvoje moudra :D kolik ti je?? taky dneska 19? a se*e tě že si na tebe nikdo nevzpomněl ?? :D chudáku *6*
  • Nauč se psát!
  • Jsem velká fanynka Justina a myslím si že ti kdo ho uráží ! Jsou blbý nemaj ho rádi to pochopím ale tak proč mu říkat že je GAY když měl holky... a navíc jenom závidej dokázal toho víc než oni a šel si za svým snem !! :* :* a on mě naučil BELIEVE *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahojte nenávidím jusťáka. Smrdí až za hory.!!!!!!!!!!!! btw všechno nej justínku *12*
  • Tak tak.
  • Neboj, holka, o Serji Tankianovi už dávno ví celý svět. Nebo, abych byla přesnější, ta část populace, která se nedívá jenom na MTV, ale zajímá se o hudbu trochu hlouběji. To, že o něm nevíš ty a tobě podobní je pouze díky tomu, že se o něm nepíše v nějakém laciném bulváru, ale v prestižních hudebních magazínech, které (jak vidno) nečtete. Jak už tady psal Michal. Popularita nerovná se kvalita. A jak už jsem tady psala já, srovnávat někoho jako je Serj Tankian s někým jako je Justin Bieber je pomalu už kacířství (sama se za to stydím). To, co ten chlap dělá je obdivuhodné, Arméni jsou na něj, jakožto na svého rodáka, hrdí za to, jak obhajuje jejich společnou zem. A Justin Bieber? Vypískají ho v jeho rodný Kanadě. Ne, opravdu tady nechci vytahovat staré záležitosti, jen poukazuji na to, že pokud někdo dělá věci dobře, tak je na něj jeho národ hrdý a nestydí se za něj.
  • Ale se*e, buď bez starosti že ano.. A taky mi semtam lidi říkájí, co dělám špatně. Ale na rovinu, komu ne?
    Taky že "to do řitě neposlouchám", a kromě mainstreamu (který mi může leda tak políbit) mi to opravdu nikdo nenakazuje.. Mam svoje uši ráda, poslouchám jiné věci.
    Na druhou stranu mi ale nikdo NEZAKAZUJE sem chodit a diskutovat, pro některé z vás možná "nadávat, závidět, blábolit.." (každého jiný názor že).
  • Miluju jejich články o něm.. To se člověk konečně od srdce zasměje a zároveň skoro poblije nad fotkami
  • Nemáte ho rádi? Tak táhněte do Háje ;) Vám se taky nikdo nese** do života a neříká co děláte špatně a navíc, nám se jeho muzika líbí, tak to posloucháme, když se vám to nelíbí, tak to do řitě neposlouchejte, nikdo vám to nenakazuje.. ♥
  • Něco na počtení si...

http://www.jenpromuze.cz/start/14281-justin-bieber-a-jeho-dalsi-kulervouci-model
  • Také to tak vidím. Ale zase je hezké, že má ráda zvířátka.
  • Kronoss1
    Těšit se můžeš, ale spíše bych řekl, že je to zbožné přání. Půjčím si od ADELE tu křišťálovou kouli, kterou má, a předpovím, že si vybere tak 2,3 argumenty, na které ti odpoví, že tomu nerozumíš, že jen závidíš, a že si nic nedokázal a završí to nějakou pseudo vtipnou poznámkou, nad kterou se zasmějí tak děti na kroužku kreslení. Nesmím zapomenout, že se tam někde určitě objeví to telecí a hovězí, které tak ráda používá, za sebe doporučuji i zvěřinu, protože to tady někdy díky ADELE vypadá jako džungle s těmi zelenými "smajlíky".
  • Kronoss1
    Díky, ale zrovna dneska narozeniny nemám. Normálně je ale mám tak 2x, 3x do týdne.
  • Kronoss1
    A jak? Myslíš, že to telepaticky vycítil?
  • Kronoss1
    Prosím tě a kde bereš ty čísla, těch 38%? To je nějaká statistika? Průzkum? Asi ne viď? Takže klid.
    Co se týče Youtube. Na Youtube má spoustu zhlédnutí takových věcí .. příkladem budiž PSY -Gangam Style.
    K těm penězům. Je třeba říci, že vydělat zhruba miliardu, tak je pro mě nějaký milion drobný peníz. Navíc, všechny slavné osobnosti mají vlastní charity anebo darují na charitu, Bieber není ani první, ani poslední, který to dělal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit