Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Adele: Nedělej ze sebe blbou, děvenko. Víš moc dobře, jak jsem to myslela.

P.S. Nervy na pochodu nemám. Smůla, co?
  • Ty nejsi tvůrce této věty, to se říká odjakživa. Děvče, ty jsi na tom dost špatně, ty už si přisuzuješ i věci, které vymyslel někdo dávno před tebou. *4* To budou ty nervy na pochodu viď?
  • Nedělej ze mě vola, pořád tady o něm píšeš jak o metrosexuálovi a pak řekneš, že metrouš není. Tak nevím, jedna z nás bude asi dost blbá, ale já to nejsem. *5*
  • Vy tady taky obhajujete ty vaše "argumenty". Já taky můžu říct, že pravdu mám já a ne vy. A Michal ať si tady plká, co chce, stejně tím nikomu neublíží. *15* *15* *15*
  • Argumenty, které fungují na principu komického nesouhlasu (projeveného vyřčením úplné kraviny) s relativně pravdivým argumentem "nepřítele" používají při hádání se děti na 1. stupni ZŠ. Jednoduše řečeno, ty víš, že Michal má hudební přehled, jelikož tady už dříve jmenoval několik zpěváků (které neznám ani já) a tudíž hudbě asi bude "trochu" rozumět. Avšak ty, jakožto jeho "nepřítel" s ním logicky nesouhlasíš, máš svojí pravdu a tu svojí pravdu budeš obhajovat stůj co stůj třeba i úplnými nesmyly (viz. Michal nerozumí hudbě).
  • nevim co porád máte to kvuly te pisnicce (baby)
  • Neříkám, že JE metrosexuál, říkám, že na mě tak působí. Nauč se číst.
    (Budu čekat reakci typu, že já bych se měla naučit číst).
  • Adele: A nic lepšího bys nevymyslela, než obracet věty proti jejich tvůrcům? *3*
  • Přesně!!!; Když se vám to nelíbí, tak to alespoň nekritizujte, protože hodně lidí ho má rádo a neurazite jenom jeho, ale všechny Beliebery!!!
  • No dyť, takový argument by nevymyslelo ani dítě ve školce. Na tohle je potřeba mít demenci v hodně pokročilém stavu.
  • Ano, tonoucí se stébla chytá. Tobě to ale nějak nejde. *15*
  • Justin o sebe pečuje normálně, protři si oči. Gel na vlasy používají i chlapi, kteří metrosexuálové nejsou. Takže pech děvenko.
  • No hlavně že ty rozumíš všemu. Hudba to ale asi nebude. *15*
  • Tomuhle rozumím dobře i bez překladače. A tuhle ubohou větu může napsat vyfrustrovaná osůbka s nervy v koncích. *1* *1*
  • Neodpověděla jsi mu na otázku.
  • Je rozdíl o sebe pečovat normálně a přehnaně. Pokud o sebe někdo pečuje přehnaně říká se mu metrosexuál a přesně tak na mě působí nejen Justin, ale i většina dnešní mládeže. Nevím, co je to za divnej styl ("SWAG"), mě se to nelíbí, ale nic s tím neudělám.

Všechno info o něm, které potřebuješ jsem ti tady ve zkratce shrnula :*. Zajímalo by mě, co bys z toho vymyslela tak, aby to mělo negativní smysl.
  • Justin je BEZVA, ten ,kdo ho nesnáší, jenom závidí jeho úspěch....Jestli se vám jeho hudba nelíbí, tak ji prostě neposlouchejte!!!!
  • Když se ti líbí primitivní styl hudby, klidně si to poslouchej, já ti to neberu ;)
    Jenom nechápu tu tvojí narážku na to, že zrovna já mám brát všechno, co slyším? To bych asi nepsala ten příspěvek výš, ne? Lol, přemejšlej...

P.S. - Jestli nás nazýváš jedinci se silně podprůměrnou inteligencí jenom proto, že náš názor se liší od toho tvýho, tak to tě vážně lituji. No jo, tonoucí se stébla chytá :).
  • Vy píšete, že to co píšeme my nejsou argumenty. A je snad argument toto? "Justin je nejhorší zpěvák, vypadá jak holka a je gay. Nesnáším ho!!!"
  • A to je další věc - lze o hudbě vůbec diskutovat s někým, kdo ani neví, kdo je Serj Tankian? Ty si pár jeho písní můžeš poslechnout, ale nebudeš jim rozumět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit