-
I am scared shitless.
-
Já nic hledat nemusím. Jestli tím operuješ, tak to ty musíš dokázat.
-
Díky. Radši blbý než chytrý jako ty.
-
Znovu neschopna reagovat. Jenom útočíš a útočíš a útočíš. Nemáš žádné věcné argumenty. Já se na tvou úroveň nesnížím, já umím reagovat bez emocí a věcně, ale to se o tobě říci nedá.
-
Já ti věřím, že chodí, ale takový ti typy co od holky na první pohled nepoznáš .... moment jim se nedá říkat chlapi.
(něco jako Justin) -
ADELE- přijdeš mi jako hrozně fajn člověk :)
-
Mě je tvoje přezdívka ukradená i kdyby sis tam napsal patolízal (to by se k tobě hodilo víc). Nemůžu za to, že seš slepej jak patrona a žádný kluky tam nevidíš. Hledej, šmudlo, hledej. Když už tady trávíš tolik času pliváním jedu po Justinovi, tak by to pro tebe neměl být problém. Hodně štěstí.
-
Už bylo na čase.
-
A fór č.3 je ta tvoje vypatlanost a nenávist. Jen hledej na youtube.
-
Zato ta tvoje blbost je spíš k pláči.
-
A ty si říkáš dospělej? Závist z tebe pryští na všechny strany a vymejšlíš tady vyloženě naprostý vyjebávky, jak Justina ponížit. Tomu se říká dospělost? V našem kraji se tomu říká mentální zaostalost.
-
Já tam chlapy našel! Moment, to je ochranka, tak zase nic.
Ještě k mé přezdívce. Můžeš napsat rovnou, že jsem ču*ák bez toho, aby ses mě snažila zesměšňovat. Nakonec to ani vtipné není. Já mám ale alespoň jméno, které má nějakou historickou či kulturní váhu, která tobě patrně uniká. -
To je fór na nástěnku č. 2. Napiš konkrétně, kteří fanoušci - dospělí - fotbalu ho poslouchají.
-
Reaguje trochu věcně. Tvůj výkřik raněné srny je více než k smíchu.
-
Výborně. Právě si dokázala svoji neschopnost reagovat na konkrétní argumenty. Jak se ale říká, nejlepší obrana je útok. Jako větší puberťačka jsi se předvést nemohla. Prý dospělá ..
-
Víte co? S*ru na vás a jdu domů!
-
Michale, já vážně nevím, jestli jsi s prominutím tak blbej nebo jestli to jen hraješ, měla jsem tě za docela inteligentního člověka,ale vážně o tom pochybuju. Reaguju na to video - je jasný,že na koncerty 19letýho kluka budou převážně chodit holky v jeho věku, ale to neznamená, že tam nezajde žádný kluk či dospělý chlap. Na tomto záběru (celý jsem ho nedokoukala) jsou vidět spíš holky, ale to neznamená, že tam nebyl žádný kluk. Nebo jsi možná naschvál vybral video, kde byly jen holky. Víš co, je mi to srdečně fuk. Já vím, že chlapi na jeho koncerty taky chodí, i když v menším počtu než holky. Inteligentní člověk pochopí, proč tomu tak je. Já to chápu a problém s tím nemám. Na Beatles taky chodily převážně holky. Je mi to úplně jedno. Už mě ani nebaví číst ty vaše telecí argumenty, co sem píšeš ty s tím Knokosem nebo jak se ten p*šuk jmenuje. Je mi fuk, že Justin dělá zčásti i tzv. elektronickou hudbu. No tak ať ji dělá. Když je v dnešní době ta možnost a má s tím úspěch, tak proč ne? Mimochodem, tu písničku zazpíval hezky, chtěla bych vidět tebe, jak by sis s tím poradil. Prosím tě, už mi nepiš, že tohle je diskuze o Justinovi, to vím i bez tebe. Já tady o něm diskutuju celou dobu, píšu svoje názory a je mi jasný, že ta závist a nenávist ve vás je, i kdybyste furt dokola opakovali, že není. Je mi vás vážně líto. Když se ti Justin tak nelíbí, tak proč sem furt lezeš? Názor na jeho hudbu stačí napsat jednou a ne opakovat to, co jsi sem napsal snad tisíckrát. Ale to je marný, až budeš dospělej, tak pochopíš, že ses choval jak magor.
-
...a zase hádky mezi ADELE a Michalem žé? *7* *7* *7* *7* Že už si nedáte pokoj!!!Myslím, že větší pravdu má Michal *4*
-
http://www.youtube.com/watch?v=yATGPKI2wtY Najdi mi prosím jednoho člověka, o kterém se dá říci, že je chlap.
-
Fotbaloví fanoušci ho poslouchají, ale nepřející lidi si vždycky vyhledají jenom videa, kde ho někdo vypískal. Jeho úspěchů si nevšímají, protože to vidět nechtějí. *1*