-
pro Michala: nenapsala jsem, že ten kdo je bohatý, je gay. To byla reakce na to, jak jsi psal, že mi jenom odepíšeme to, že mu závidíte. Ano, závidíte mu, že je bohatý, protože jsi jednou napsal, že je to nechutně bohatý miliardář nebo tak nějak. Než se začneš zaměřovat na cizí IQ, změř to svoje!!
-
ne, spíš vy.
-
1) Ona se nechala ostříhat a co z toho jako půjde na léčbu té dívky? Ty ustřižené vlasy??? Nebo co jako? Nebo se Miley nechala ostříhat a poté uspořádala koncert, jehož výtěžek půjde na léčbu té dívky? To jsi to takhle mohla napsat rovnou. Ale nejde mi to dohromady s těmi ostříhanými vlasy. Kvůli příspěvkovému koncertu se nemusela stříhat, jestli mě chápeš.
2) Pokud by Justin udělal podobný koncert, tak je to jedině dobře. -
hi justine I am your fan from the Czech Republic, my name is Miriam and I'm rooting for your career if you so much we please Write Me but I'd love to your fan dekuju Miriam *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Pro ADELE: "Nechápu, proč to udělala, když jí tím stejně nepomůže." No to je mi teda argument, bravo!
1) Výtěžek z toho šel na léčbu té dívky, jak můžeš vědět v jakém stádiu nemoci je?
2) Kdyby to samé udělal ten váš Bieber, všechny se z toho s prominutím pose*ete. Hned byste začli psát, jak strašně moc se obětoval, jak moc myslí na "obyčejné" lidi. A když to udělá někdo jiný, tak nechápeš, proč to udělal? Směšné...
O našich oblíbencích si říkej, co chceš. Ovšem negativní argumenty se špatně vymýšlejí na lidi, jejichž jména vidíš poprvé. Miley si tady mohla pomlouvat jen díky tomu, že je všeobecně známá (stejně jako Justin). Ale jakmile tady Michal zmínil pár jmen, nevymyslela jsi nic jiného, že asi nebudou tak slavný jako Justin, jinak by je přeci znal celý svět! No co je tohle za argument? Víš co? Let's play a game. Napiš mi tu svůj názor na Serje Tankiana nebo Knoupa Tomopoulose. A prosím, tu větu, že asi nebudou tak známí jako Justin rovnou vynech. Děkuji
P.S. Jo, mohla jsem kliknout na "reagovat", jenže pak by někdo mohl dělat, že si to nepřečetl, protože příspěvěk by byl už "moc nízko". -
Začínám velice pochybovat o tvém inteligenčním kvocientu.. Takže kdo je nechutně bohatý, je podle tebe gay? Bille Gatesi, jsi gay, slyšíš? Řekla to jedna holka na diskusi o podprůměrném popovém zpěvákovi.
-
Kdo? Vy, jenom vy.
-
A vaše názory nejsou politováníhodné? Pořád dokola píšete, že je to mizerný zpěvák. A pořád a pořád a pořád. Pak, kdo je tu směšný.
-
A ne? Píšeš o něm, že je nechutně bohatej....tak co to je?
-
Jak ubohé ...
-
Ztotožňuji se s Pamelou - já tady jsem proto, abych diskutoval a dával najevo své názory, nikoliv abych někoho nenáviděl. Nemůžu nenávidět někoho, koho jsem v životě neviděl. Tahle hra na Beliebers vs. Haters je směšná, stejně jako vy a ty vaše politováníhodné názory.
-
Ano, jenomže v kontextu s tím dotyčným příspěvkem nepadla o kriticích ani zmínka. To bylo možná tak předevčírem.
-
Klidni se. Že je to gay jsem nenapsal. Já mám argumentů dost, to vy pořád tvrdíte, že jen závidíme...
-
Mě se zas líbí Justinovy písničky. Kdybych byla kr*va jako vy, tak budu taky Miley nadávat, že je lesba, tak jako vy o Justinovi říkáte, že je gay, jenže já nejsem tak ubohá jako vy.
-
To je sice šlechetné, že se nechala ostříhat kvůli dívce s rakovinou, ale dost dobře nechápu, proč to udělala, když jí tím stejně nepomůže. A já tady mluvím nejen o jejím účesu, ale taky o tom, co nosí za příšerný hadry, vůbec se to k ní nehodí, je směšná, to Justin vypadá aspoň přirozeně a nedělá ze sebe něco, co není (drsnýho rockera) a je mi fuk, jestli mi za můj názor bude někdo nadávat, je to můj názor na Miley a když vy tak nesmyslně pomlouváte Justina, tak já si o vašich oblíbencích taky budu říkat, co chci.
-
Miley má krásný písničky a myslí si co chceš, já ti to tady pořád nebudu vypisovat, ale já jsem při Miley a proti Justinovi, ty to máš přesně naopak, my bysme si nikdy nerozuměly a věřím tomu, že i kdybychom se znaly tak byjsme v žádném případěspolu nekamarádily
-
Nejsem ani beliebers ani haters, takže nehlasuju, já komentuju pouze z jediného důvodu, abych zveřejnila svůj názor
-
Tak to se pleteš! Čím víc vykřičníků, tím má názor větší hodnotu!!!
Jak je možné, že tohle proboha nevíš?
Justin je nejlepší zpěvák na světě a kdo tvrdí opak mu jen závidí!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Beliebers vs. haters.
Beliebers - like
Haters - antilike
Schválně koho je tady víc. -
Diskutovat o Justinovi znamená se pořád jen hádat. Jedni ho milují, druzí nenávidí. Kompromis neexistuje.