-
Aluska: Neříkej mi vole. Já ti taky neříkám krávo.
A 99,9% jeho fanoušků jsou malé holky - 11 - 15 let. -
Mé oči!! Ten pravopis ...
-
Je zajmavé číst jak se tu všychni hádate mně by jen zajmalo aby každej napsal schválně o co vám jde proč se tak hádate?? Já si myslím že to lidi dělají jenom z nudy a to je vše jenom aby mohli někoho vyprovokovat...........Ano je to dětinské ale to je uplně jedno protože mezi váma kdo je tady z vás už dospělý!!! *15*
-
Justin je ten nejlepší zpěvák na celým světě! Pro mě!
-
A doufám že nepřijede vůbec do ČR ! *11* *11* *11* *11*
-
Justin Bieber je nejhorši !!! *11* *11* *11*
-
Je to ten nejkrásnější kluk miluju ho a doufám že jednou přijede do ČR!!! *14*
-
no to je fakt *11*
-
Justin Bieber se mi NElíbí *7*
-
A napsat o kapelách, jako např. Pink Floyd, že to je sračka, to už je naprostá ztráta orientace. Říkáš, že jsi od nich něco slyšela, zajímalo by mne, co. Troufám si odhadnout, že tak maximálně Watersovinu Another Brick in the Wall pt. 2. Jenomže znáš třeba The Dark Side of the Moon? Jednu z nejlepších a nejprodávanějších desek historie? Wish You Were Here, Animals nebo Atom Heart Mother? Až si to pustíš, tak něco napiš.
-
Jedním slovem: NE!
-
Tak tohle snad hraničí s ignorací. Víš, holčičko, když já napíšu, že hudba Biebera je sračka, tak mám vždy k tomu argumenty stejně jako Michal. Jediný váš smysluplný argument je MSG, to je sice fajn, ale zatraceně málo. Kolik desek bourák prodal? Kolik cen Grammy má? Má hvězdu na chodníku slávy? Kvalitní interpret se většinou pozná podle úspěchů a nějaká American Music Awards, o které jsem slyšel poprvé v životě nic moc neznamená. A říkal jsem to několikrát, zpívat na playback a dělat u toho"ej" je tedy úplně něco jiného, než zpívat s živou kapelou.
PS: Evidentně tak populární nebude, když ho při fotbalovém zápase vypískali. -
Zeptat se můžeš, ale já ti to nechci říkat. Budiž ti nápovědou, že studuju gympl.
-
A muzu se Te zeptat kolik ti je, ze pises jako kdyby jsi byl reditel planety a vedel uplne vsechno?? :))
-
To víš, že mě to zajímá. Jenomže tohle není nic, co by mě mělo dostat do kolen. To je jenom habaďůra navlečená ma ne příliš inteligentní lidi, jako jste vy.
-
Jo a jeste neco, pust si taky na youtube vzkaz Justina pro Beliebers cz! Melo by trvat cca 6,5 minuty. Myslim, ze tohle video mluvi za vse:P
-
O nektrejch kaplelech co jsi ted psal jsem slysela a doufam, ze uz nikdy neuslysim. Jak rikam tyhle ho*na me silne nezajimaj. Ty rikas, ze jsou tyhle kapely ("sracky") na vrcholu hudby, ja tohle rikam o Justinovi. My dva se proste neshodneme, tak je zbytecny se tady dohadovat.
P. S. - Zaregistroval jsi dobre. To album je uzasny, pust si ho youtube a pak rikej o Justinovi to co doted rikas:P -
Tak treba tim, ze jeho mama brala drogy, ze nekdy nemeli ani na jislo proto hral Justin na schodech divadla avon, aby si trochu vydelal a je toho jeste dost, ale stejne, proc ti tady pisu, kdyz Te to nezajima
-
Ne, věř mi, to by nikdo nechtěl, a už vůbec ne tzv. haters.
Jsi jako Adele. Strkáš vše do jednoho pytle. Napíšeš rock je sra*ka. A přitom jsi nejspíš nikdy neslyšela o kapelách a interpretech, jako např. Yes, Emerson, Lake & Palmer, Pink Floyd a podobně. To, milá zlatá, není žádná sračka, ale vrchol hudby v tom nejširším slova smyslu a instrumentální mistrovství.
P.S. Zaregistroval jsem vydání akustického alba JB. Vzhledem k tomu, že jeho "hudba" byla až dosud stavěna na bezduché popíkové elektronice, jsem zvědavý, jak to dopadlo. -
A čím jmenovitě si musel projít? Dost by mě to zajímalo.