-
Není zač. :)
-
Alepoň, že s toho vyrosteš a za 30 let po něm vážne něštěkne ani pes.
-
Mě je 17.
A na písničkách před spaním nic, na Bobrovích písničkách před spaním- všechno.
Ale možná to efekt má, nemusíš se být nočních můr, víš, že nic horšího, než ty jeho písničky už tě nepotká. :D -
děkuju :)
-
opakovaný vtip není vtipem a já tam nepotřebuju.
-
Je mi 16.
A nechápu co je špatného na tom, že ráda poslouchám písničky před spaním.
A odpovíš ty mě - kolik je tobě? -
http://www.arara.cz/product/328665
tady stojí 499, ale možná najdeš levněji -
to spíš vy by jste měly jít k ušnímu, když nepoznáte zpěv od krákání
-
můžeme si srovnávat koho chceme a on nemá holčičí hlas, ale jestli si to myslíš zajdi k ušnímu pro naslouchátko!
-
protože si vy bobřice musíte uvědomit, že nemůžete srovnávat bobra s hudebními legendamy, bobr bude za 30,40 let pro všechny bude bobr zas jen zvíře stejně jako veverka, pes kočka a nikoho nenapadne ten zpěvák s holčičím hláském.
-
Beliebers nevíte kolik stojí kniha Justin bieber-first step 2 forever: my story? A kde jí seženu?
-
a proč ne?
-
a proč jo?
-
tak už si x elena jo?
A odpovíš mi? -
Proč ho už konečně nenecháte??
-
Asi je ti teda taky 10,protože se bojíš aby tady nebyl někdo starší jak ty!Když se pořád tak trapně ptáš!!
-
Protože nesedím každý den za PC a nekoukám co kdo píše na osobnostech.cz. Jinak mě by zajímalo kolik je vlastně tobě, když tě tolik zajímá věk ostatních.
-
a proč by ti měla odpovídat? proč tě furt tak zajímá kolik tady všem let? už je dost trapný.
-
Elena, proč neodpovídáš, hm? Nevíš co napsat no. Chápu, že v 10seti letech to málo kdo ví!!!
-
Myslím to vážně a to co sem píšu je pravda!!! Vem si co vy belieberky (BOBŘICE) jste udělaly očku . OMG!!!