Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xElenax
    Není zač. :)
  • Alepoň, že s toho vyrosteš a za 30 let po něm vážne něštěkne ani pes.
  • Mě je 17.
    A na písničkách před spaním nic, na Bobrovích písničkách před spaním- všechno.
    Ale možná to efekt má, nemusíš se být nočních můr, víš, že nic horšího, než ty jeho písničky už tě nepotká. :D
  • Adruska11
    děkuju :)
  • Adruska11
    opakovaný vtip není vtipem a já tam nepotřebuju.
  • xElenax
    Je mi 16.
    A nechápu co je špatného na tom, že ráda poslouchám písničky před spaním.
    A odpovíš ty mě - kolik je tobě?
  • xElenax
    http://www.arara.cz/product/328665

tady stojí 499, ale možná najdeš levněji
  • to spíš vy by jste měly jít k ušnímu, když nepoznáte zpěv od krákání
  • Adruska11
    můžeme si srovnávat koho chceme a on nemá holčičí hlas, ale jestli si to myslíš zajdi k ušnímu pro naslouchátko!
  • protože si vy bobřice musíte uvědomit, že nemůžete srovnávat bobra s hudebními legendamy, bobr bude za 30,40 let pro všechny bude bobr zas jen zvíře stejně jako veverka, pes kočka a nikoho nenapadne ten zpěvák s holčičím hláském.
  • Adruska11
    Beliebers nevíte kolik stojí kniha Justin bieber-first step 2 forever: my story? A kde jí seženu?
  • Adruska11
    a proč ne?
  • a proč jo?
  • tak už si x elena jo?
    A odpovíš mi?
  • Adruska11
    Proč ho už konečně nenecháte??
  • aluska33
    Asi je ti teda taky 10,protože se bojíš aby tady nebyl někdo starší jak ty!Když se pořád tak trapně ptáš!!
  • xElenax
    Protože nesedím každý den za PC a nekoukám co kdo píše na osobnostech.cz. Jinak mě by zajímalo kolik je vlastně tobě, když tě tolik zajímá věk ostatních.
  • a proč by ti měla odpovídat? proč tě furt tak zajímá kolik tady všem let? už je dost trapný.
  • Elena, proč neodpovídáš, hm? Nevíš co napsat no. Chápu, že v 10seti letech to málo kdo ví!!!
  • Myslím to vážně a to co sem píšu je pravda!!! Vem si co vy belieberky (BOBŘICE) jste udělaly očku . OMG!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit