Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NO tobě bude asi z vás třech nejvíc. Cože, je ale stejně max.tech 12.
    Copak tobě nepříde trapné napsat u justinových písniček se dobře usíná. (napsala elena - ještě to méno omg) nebo jak ňuňaté všem vnucuje jak je bobr úžasný.
    Bobr není úžasný, neříkám, že je teplej, jen tak vypadá. A rozhodně se o něm nedá říct, že by byl sexy!!!
  • aluska33
    Víš,že existuje nemoc že se třeba gramatiku nikdy nenaučíš?!!Už mě stím se.ete!!A můžeti být i 15!!Toto je profil Justin Bieber jestli jste si nevšimli!!Už to nemá cenu budete pořád jen vol.vé kteří sem polezou a budou tu oxidovat!!Už je to nad slunce jasný,že si osobě myslíte víc než jste!!Každej je nějakej!Tak se hodte do klidu!
  • Justin bieber je sladkej jak tohle malinový šampáňo
  • Kronoss1
    "Nikdi"? Ty tedy perlíš.
    Ty bys nepoznala chlapa, ani kdyby na něj byla reklama v televizi.
    On má prostě trochu "přihřátý styl", to je prostě fakt a je propastný rozdíl mezi holčičím a mladým hlasem. On měl/má ten holčičí.
  • Kronoss1
    To po ní chceš moc, to je moc složitá gramatika.
  • Kronoss1
    Holčička jak fyzicky, tak mentálně.
  • Kronoss1
    Ale teď si odpověděla ne ... ?
    A kolik ti tedy je? Svými příspěvky a gramatikou dokazuješ, že ti je tak 12.
  • aluska33
    Vážně!Tak si tak fandíš!Že si myslet,že ti odpovím!!
    Pěkně ses u mě sekl/a s věkem!Jo a tvoje jméno není divný?nunatá proč by jí hned mělo být 12?Může se jmenovat jak chce!!Tvoje odpovídá věku tak 10!!!
  • Aluska33 - odpovíš mi???

Elena + ňuňatá - a co vy, vy ne?
  • Nekdo kdo ma rad Justina...Zalezi mu na nem...Beliebers proste rodina......
  • Promiňte chtěl jsem napsat minimální heterosexual
  • A co je to belieberka?
  • ňunatá + aluska33 + elena

kolik vám je?

ňuňatá - max 13, ale spíš tak 10, že?

elena - taky max. 13, ale nejspíš 12

aluska33- max. 13, ale nejspíš 12
  • No, ale on taky vypadá.
  • Když už, tak napiš "v oblibě". Nějaký ty chybči nevadí ale "v oblibje" vážně bije do očí.
  • Kronoss1
    Ony z toho vyrostou. Ještě to jsou děti.
  • Kronoss1
    Asi reaguješ na mě. Nediv se mému překvapení, protože ,jako většina 12ti letých tady, taky neumíš stisknout tlačítko "reagovat", ale to nevadí, to přijde.
    Kolik ti tedy je, když ne 12? Tvůj styl psaní jen potvrzuje, že ještě chodíš na základku.

PS: Tvá poslední věta je ,z celého tvého příspěvku, normální a navíc pravdivá. To se tady stalo poprvé.
  • Prosím Koukněte se na toto video http://www.youtube.com/watch?v=Sus57gXCs1E&feature=youtu.be )
  • Kronoss1
    Ale je špatná. Všichni jemu podobní, tenhle "pop" hnus není muzika. Zpívat na playback a zpívat s živou kapelou je jiná liga holčičko. A řeknu ti to na rovinu. Jediní, kteří ho poslouchají jsou ti vaši Beliebers nebo jako se jmenujete a tím to končí. Dospělý člověk si na něm nic nenajde, pokud není pedofil a chlap už vůbec ne.
  • Kronoss1
    Hele, tak jsou i bohatší lidi, že jo? A to ostatní? Fakt ne, díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit