Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin Bieber nepatří mezi mé oblíbence,ale vážně nechápu ty, co mu tady pořád nadávají. Proč o něm říkáte, že to je bukvice? Kvůli tomu,že o sebe dbá, hezky se oblíká a pečuje o svůj zevnějšek? Mám pocit,že sem píšou zamindrákovaní puberťáci, co mu jenom všechno závidí a nesahají mu ani po kotníky. Každý nějak začínal,vždyť je mu 18, podívejte se třeba na kluky z Backstreet Boys,jak vypadali,když začínali a jak vypadají nyní. Justin se na rozdíl od vás aspoň rozhodl něco dokázat, nemá v hlavě slámu a jeho písničky jsou i docela pěkný,nedávno jsem viděla jeho videoklip (nevím,na jakou písničku) a mile mě překvapil,líbilo se mi to a to jsem o pár let starší než on. Tak mu prosím vás přestaňte závidět,že něco umí a že patří mezi nejbohatší teenagery na světě,rozumím, pro některé jedince, co opékají hamburgery v mekáči, je to tvrdý oříšek. Nikdo ale netvrdí, že nemáte na víc. Stačí jen jít za svými sny. Hodně štěstí.
  • Nedivte se, že si o vás lidi myslí, že je vám dvanáct, protože styl a způsob vašeho psaní tomu neuvěřitelně nasvědčují.
  • Co si jako myslis??Ze jsem borec?!?Kdyz tady povedes tyhle reci!!O kazdym psat,ze mu je 12!!!Jsi akorat tak v.l!!A uz je to tak trapny!!!Ale no jo jsi chudak!!Ze sem lezes!A nekoho furt poucujes!!!Hled si sam sebe!!Kdyz ses taaak moc chytrej!!Tak proc nevis,ze nema cenu sem neco psat!!Jsme snad pro tebe jen ubohy Belieberky!!?At se kazdej diva sam na sebe!!Nikdo neni dokonalej.A taky vsichni mame chyby!!
  • Kronoss1
    Já tě taky nechápu. Buď neumíš číst nebo jsi nechápavá nebo tvé je tvé IQ menší než 70 nebo je to kombinace. Já jsem to sem už psal, to tvé proč.
    A co tady pořád meleš o rodině? Vzpamatuj se holčičko, my nic o tvé rodině neříkáme, my jen říkáme pravdu o zpěvákovi nižší kategorie. To, že tu pravdu nedokážete unést je jen váš problém.
  • Kronoss1
    Je to pořád dokola, ale alespoň mám argumenty a umím stisknout tlačítko "reagovat", což se tobě evidentně nedaří.
  • Kronoss1
    Naučit se už prosím tu gramatiku. Já vím, že je to ve 12ti letech těžší, ale alespoň i/y a nějaká ta cizí slova. Díky
  • Jenže oni nepřestanou, pořád budou psát ty svoje názory na něj. Ono je to nikdy nepřestane bavit, pořád ho budou pomlouvat tomu už nezabráníme, ale alepoň ho můžeme bránit.
  • hele justine mas dos *9*
  • aluska33
    No jo,ale to si myslíš najivně....Vždycky někdo příjde a bude Justina pomlouvat!!To chcem taky!Aby ho nechaly na pokoji.A proto se budem Jusse zastávat!Jak jsem napsala,protože se vždy někdo najde!
  • aluska33
    Jo jo :) :)*
  • Přestaly by, protože by je to už nebavilo.
    A proč si na mě hned tak protivná?
    Já ti nic neudělala. Jen se snažím, aby ho už nechaly na pokoji.
  • Já tebe taky :D Je fajn že jsme alespoň dvě :)
  • aluska33
    Nunatá mám tě fakt ráda :DD :)
  • A já!
  • aluska33
    Ale my si to prostě nenecháme líbit!!Aby tady někdo Jusse pomlouval!!!!
    A stejně se pořád někdo najde!Co se ho pořád bude zastávat!Třeba já!
  • Na co si hraješ? Na šéfku? Oni nepřestanou, ani kdyby sem nikdo nic nepsal.
  • Belieberky, neodpovídejte haters. Prosím nedělejte to, jen tak přestanou. Ale nesmí jim odpovědě vůbec nikdo!
  • Já vás fakt nechápu. Proč sem lezete, když ho nemáte rádi? Na tuhle otázku vždy odpovíte: „My sem můžeme lézt.“ A podobně, ale já se ptám proč? Proč sem chodíte?! Jak by bylo vám, kdybychom pomlouvali a naváželi se např. do vaší rodiny? Taky by vám to nebylo příjemný. Tak proč to děláte vy? Potom se nedivte, že se ho zastáváme. Vy by jste se nezastali svojí rodiny, kdyby jí někdo nadával?! Já se radši zajímám o lidi co mám ráda, než o lidi co ne. Tak proč vy?
    Podle mě je Justin nejlepší zpěvák na světě a je tu můj subjektivní názor, takže to nesuďte.
  • aluska33
    Pro nás je na něm dobrýho všechno!A už to píšu asi postý!!Je mi někde,že to tady melu pořád dokola!!!Když ti to tak vadí!!!!Tak sa.ra jdi do ......!!!!Představ si jo je to nemoc!!!Já si můžu psát kolik chcu těch vykřičníků!!!!Nevedeš nic jinýho než asi nudnej život!!!!Že se musíš jen hádat s Belieberkama!Asi no vlastně nic jinýho neumíš!!
    Kdyby ano tak ukážeš to tím,že jsem už nepolezeš!Tím akorát dokazuješ,že jsi ubohej!!!A co ty víš o nějaký naší rodině!!!Nescházíme se?!Nerozumíme si?!Ted bylo velký setkání v Praze!!Já znám několik Belieberek!!A to i několik Boybelieberů!!Když je ti to jedno!Tak sem nelez!Je to furt dokola!
  • Kronoss1
    Moc to nevypadá. Tvá realita je nějaká zvláštní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit