-
legendární...to je to nejlepší slovo,který to naprosto vystihuje...:DD
-
Souhlasím....zpívá jako by ho někdo tahal ta gule :DD
-
Pro LadyRosses:to by nebyla sranda mu tady nenadávat,a když se chtějí lidi zasmát,přečtou si tyhle vaše příspěvky...:DD
-
nevsimajte si ich su to chlapci len ziarlia leb je donho zamilovanich vela bab aie moj naj kamarat hovori ze bi chcel bit na jeho mieste medzi timi babami mozno si to mislia aj oni len to nechcu priznat *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3*
-
vola sa ryan bulter je to jeho naj kamarat *14* *1*
-
nepatří k mým oblíbeným zpěvákům, neříkam že zpívá špatně aleneni tak dobrej jak všichni dělaj, a ty jeho klipy- nic moc teda
-
doufám že jo *5* *4*4* *4* *4* *4*
-
bude justin vistupovat v čr *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
Ja taky. Jenom se furt chvástá.
-
Tak si ho třeba porovnej s T- Painem. Výsledek T-Pain určitě o moc víc než Bieber. *11* *11* *11* *16*
-
Hi I wonder if Justin Bieber will be in Prague? :) *14*
-
ale rozkošnej fakt je kdo souhlasí ?
-
ahoj fakt si byla na všech jeho koncertech mluvila sio sním já kdyby stál vedle mě tak bych asi omdlela
-
ahoj to fakt mnevím ale taky by mě to zajímalo je skoro tak hezkej jak justin *14*
-
čauky lidi chtěla jsem se jenom zeptat jestli bude justin někdy vystupovat v evropě strašně se mi líbí je fakt boží a slyšela jsem že už nechodí se sell je to pravda ?
-
jojo máte pravdu všichni kluci to říkaj ale jenom žárlej on je fakt nádherný *3* *14*
-
ahoj nevíte jak se jmenuje ten kluk z klipu one time myslím toho který s ním hraje ty videohry díky moc za odpověd *3*
-
Já ho nemám ráda,sice má hezký písničky to jo,ale jinak *10* *10*
-
justin bieber je veeelmi pekni a spieva ako boch.Ja mam 10 a pol roka tak caute *14* justin
-
HMM,ale na Eminema a ostatní rapery nemá.