-
ahoj miluji moc moc justina a je mi jedno ze mu kazdej nadava ze je teplej protoze ja vim ze to tak neni a urcite nejsem jedina
-
Jo jo Sáro máš pravdu *14* on je tak nádherný :)
-
Justin už má boží hlas, kdo nesouhlasí tak si puste písničku: http://www.youtube.com/watch?v=uVitKYdbW7A
dřív přiznávám zpíval jak teplej ale ted je to upe jiný *3*
Ty kluci co řikaj že je teplej tak jen žárlej že ho všechny holky chtěj *15* -
Proč když ho tak nenávidíte.hledaly jste zorvna jeho v Osobnosti.cz?
Nepochopím ty labilní jedince.Fanoušci Justina Biebera jsou ty nevěrnější.Stály při něm v dobrém i zlém i když shodil svoje dlouhé vlasy.!To už něco znamená...Justin vždy bude mít více Fanoušků než Haters.I když se někteří Haters najdu a dokonce se tím chlubý Justina Posouvají dál a dál,aspoň Justin ví v čem se má zlepšit a Haters mu jenom dokazují aby dělal víc a víc..;) -
Ahojky lidy justin je proste k sezrani miluju ho moc moc wow *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* lowe
-
milujem ta si ten naj naj chlapec *14* *14* *14* *14* *14*
-
dmnc prominˇ že jsem ti hned neodepsala měla jsem něco jiného k práci
-
dmnc kolik je tobě roků
-
dmnc kolik je vlastně roků
-
trefila si to je mi 13 uplně přesně
-
:) závist je strašná věc... pomlouvejte si člověka s neuvěřitelně velkým srdcem, užasným hlasem... co jste dokázali vy ?co ho pomlouváte nic jste jen ubozí chudáčci které nemají dost sebevědomí a chodí pomlouvat jinam *3* když ho tak nesnášíte proč chodíte sem? protože si potřebujete dokázat že ten člvěk kterého miluje půlka holek na světě a další lidé ho obdivují je hnusný,ubohý ? a že vy jste lepší než on ? a i kdyby to byl ubožák tak vy jste věčí protože ho chodíte pomlouvat. Chápu že ho někdo nemá rád že mu nesedí do vkusu a že mu je ukradený to je naprosto v pořádku ale vy ubožáčci kteří se do nějj navážíte by jste veskrytu duše chtěli být jako on podívejte se na sebe do zrcadla - plná huba akné, oplácané tělo, seběvědomí na nule holka taky žádna takže wake up gyus zajděte si zaběhat a udělat něco aby jste se stali lepším člověkem a nebyli jen zabrždění ubožáci kteří vysedávají doma u pc a pomlouvají :) ps :až budete mít na youtube shlednutí přes 300 000 000 pak se navážejte do lidí :)
-
Justin je fajn *10* *3*
-
Nemá ešte 18 rokov.
-
Justin Bieber ešte nemá 18 rokov.
-
akoze sorry ale justin má uz 18 takze ha
-
sorry pysala som na tvoje *8*
-
hej ty devce jedno co to tupises ze spieva ako male decko! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
DND kolikk ti je roků ? :D 13 ? :D promín možna tě urazím !! Tak se natoč jak pouštíš video na naměstí plných lidí a zpívaš si písničku baby ! :D Natoč to a dej jsem odkaz na youtube budeš mýt shledovanost jak Bieber xD
-
Terča kolikk ti je roků ? :D 13 ? :D promín možna tě urazím !! Tak se natoč jak pouštíš video na naměstí plných lidí a zpívaš si písničku baby ! :D Natoč to a dej jsem odkaz na youtube budeš mýt shledovanost jak Bieber xD *1* *1* *1* *1*
-
:))DND: Trapný? A znáš ho snad? :D fail. :DD