-
justin je se selenou v mexiku *3*
-
Dělám referát o Justinovi a potřebovala bych nějaký životopis o Justinovi.Tenhle je dobrý :) jenže tu nejsou nejnovější informace..nevíte prosím vás někdo o nějak blogu kde bych mohla něco takového najít?:)
-
ae me se líbí i nelíbí. me se nelibi jak se ostříhal :(((...!
-
když bys byla selena tak bys napsala selena gomez *3*
-
no a jakto že píšeš česky *12*
-
I LOVE YOU JUSTIN !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOVE
-
Ahojte chtěla bych Vás poprosit jestli by jste mi nedarovali ozdobu na
http://vanocni.datart.cz/daniela-hankeova-si-preje-herni-konzole-microsoft/
moc Vás všechny prosím jestli budete chtít taky darovat tak mi napište do zpráv. Darujete mi ji když na téhle stránce tam dole je darovat ozdobu prosím (: -
je nejlepšíííííí muck *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
miluu ho je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
-
Milují ho !! jsem ním posedlá.. I love JUSTIN BIEBER *14* *14* *14*
-
ahoj
-
čoo? Ty si asi úplne retardovaný/á. On nie je gay, asi by nechodil so Selenou a ostatnými (dievčatami s ktorými chodil) . Najprv si uvedom čo píšeš... aby si náhodou nevyzeral/a ako imbecil.
-
Ďakujeme za tvoj názor?! Ak ho nemusíš, neoxiduj tu. fuck :D *6*
-
On nie je gay (ako ty:P). Jelena nie je FAKE. *3* Ale pokojne ostaň v tej domienke... :)
A je to ON nie ONA! Kkt.
" Zbožňuji tvůj nový klip, si tam úžasná "
wtf?! -
fakt ho nemusim
-
*14* já mam rada jeho pisničky a jeho taky jeho.Je super.Myslim si že je to věc nazoru někomu se líbí někomu ne .Já patřím k těm k terým se líbí JB. *14* *14* *3*
-
Jsou na to dost nechutný fóry, když ho zastřelej...to je mi ho docela líto...i ten černý sliz co mi pohání srdce někdy změkne...
-
Jinak názor je celkem v poho. Taky nemám ráda, když lidi blbě píšou. A "by jsi" je na "ty by jsi", jinak je "on by si"...bez "j".
-
Strašně tě zbožňuji, :) obšlehl sem od tebe účes. :) Seš fakt BEST. :** Chci být jako ty. :) Zbožňuji tvůj nový klip, si tam úžasná ...:)Vím, že vztah se Selenou je jen fake :) čekám na Tebe baby... :***
-
ahoj justine moc se mi líbíš mám tě ráda a selenu také ale nejdřív jsem jí nesnášela moc se mi líbí písen baby tak a to je asi všechno ahoj moc tě miluji *14*