Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, někomu se to líbí, to vyjádřit takhle. Mám stejnej názor, ale zase ho nepodávám takhle :D
  • Ty třeba taky neposloucháš to co já, tak taky Drž hubu vůči metalu a necpi nám Justííínka! Navíc, my jsme v demokratický zemi, takže já názor říct můžu,
  • když už si tohle myslíš, prozradíš mi, kdo je to ten Justin "Bibr"? Fakt nevim o koho se jedná. *6*
  • Souhlasim, že jeho sexuální orientace by měla bejt všem ukradená (+ navíc chodil se Selenou). To že je krásný si nemusí myslet každej (mě osobně přijde nechutnej), sympatický mi ani neni, sobecký určitě neni, když má každej druhej koncert pro charitu. Já ho nesnášim kvůli tý hudbě co zpívá, já jsem zarytá metalistka a rockerka, takže JÁ si myslim, ať si to svoje "Baby, baby" strčí za klobouk. Jinak mi celkem ani nevadí, když mě nikdo nenutí ho poslouchat.
  • když už, tak papparazziové byli. *6*
  • Souhlasim s tebou, ale sorry, podle jména "LadyRoSeSs" a toho jak si v klidu napíšeš lidi nepsaly s tvrdym y, mi příjde, že seš trapná, když sama někoho napomínáš, za něco co sama neumíš. Navíc za čárkou a za tečkou je mezera, a když už, tak je se píše buď jeden, nebo tři otazníky/ vykřičníky.
  • Dooost trapny s tím vyznáním lásky,,.. Hele buď je někdo kdo Justina miluje a nebo někdo kdo ho nemiluje... Já osobně jsem tak na hraně.... Ale takový pupky co píšou jak ho milujou je děsný a ti co ho tak pomlouvaj je ještě hirší... Prostě nechápu !!!! *7*
  • MILUJU jUSTINA ALE ON PRÝ MÁ PÍRSING PROMINTE NWM JK SE TO PÍŠE ALE ... SELENA GOMEZ A JUSTIN BIEBER JE TO PRAVDA... I LOVE :(((( BE ME Miley Cyrus :popová star :p I write to know that I sing very best all the time but I'm not a celebrity you love thank you with love miley xxx ♥
  • Promiň,ale Justin by jsi NIKDY nezačal s dívkou jako jseš ty!!
    Proč myslíš,že na školách se učí čeština??
    Aby lidi,jako ty nepsaly jako prase...
  • Bože. Až se mi věřit nechce, jak tahle společnost upadá. Vážně můžou být někteří lidi tak nehorázně tupí? Nejenže nedokážeš ani napsat Selena Gomez ale ještě trpíš poruchami osobnosti. Takové pí*i fakt nechápu. Desetiletí usoplení smradi, co si myslí, že když poslouchají toho svého Justinka, tak jsou největší hvězdy na světě. Jděte spát, děti, už je máte po večerníčku. Vážně máte za potřebí se tady takhle ztrapňovat? :*
  • http://www.youtube.com/watch?v=IpBrpWqhFLk *3*
  • Co je to PIZDĚNA ???
  • justin on je gay ale aj cesto je pekný.Naozaj je gay ved sa pozrite ako chodí ale aj tak je pekný *14* *14* *14* mámho rada ale selenu ešte viac :)
  • 40 milionů fanoušků, to je možný, ale samý děti a náctiletí. jeste jsem nepotkala osobu ktera byla starsi jak 20 let :D
  • i když vypadá jako homobuk, teplajzník nebo samcoložník tak měl prý nějakou holku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • ale malý děti mají bujnou fantazii *15*
  • mě někdy dojímá, co ty holky tady píšou za komenty - třeba že jsou jeho holky. jestli se snažiš nejak zviditelnit podle me to neni nejlepsi cesta
  • super nápad :D
  • pro mě je osobností Kurt Bachman a Dave Mustaine
    *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    opište kod z obrázku, opište kod z obrázku, opište kod z obrázku, opištE kod z obrázku, opište kod z obrázku, opište kod z obrázku, KURŇA OPIŠTE KOD Z OBRÁZKU!!!!
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • taky se divim že o něm ještě někdo ví :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit