Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin je sexy krasavec :*
  • Já chci taky bíbra! *14* *14*
  • Džustin Bíbr?Bíbr?ten je výbornej!
  • I ♡JB
  • Miluju te ses nej kluk ses uplne bozi !!! Sem tvoje nej fanynka ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Asi tak
  • bubuska1
    ty laskavo lady(jezis maria strasna prezivka(...ale netvar sa tu ako daka lady gaga tim myslim ze sa netvar ako daka frajerka mudrlanka.....ale zacni rozmislat co vobec pises jassssssne nic ti neprikazujem chcem ta len poucit
  • bubuska1
    kazdy ma svoj nazor takze mu nemusis z laskavostou.....nic zle na nazor nehovor
  • bubuska1
    je to pravda ale je pekni je na nom vsetko uzane okrem spravanie a na cloveku zalezi aky je nie ako vyzera takze viac rozumu *5*
  • Filmy a veřejná vystoupení neposkytují náhled do duše, ukazují pouze svrchní slupku pro veřejnost.

PS: Takový film neexistuje. Promiň, ale nemohla jsem odolat. :)
  • Tak se podivej na film newer say newer
  • Myslíš, že toto byl jeho sen? Já si myslím, že splněné přání je někdy to nejhorší, co člověka může potkat.
  • Ale sel si za svim snem
  • ehmmm....co přesně mu má závidět? je to jen hvězdička co si užívá slávy a která stejně brzy vyhasne....kdyby ho nepotkal tamten nějakej producent tak slavný ani není...
  • mišánku laskavě ze sebe nedělej chytrýho *16* *16* *16* takže přestan
  • Presne jen mu zavidi
  • Miluju tě JB seš bozi:D *14*
  • Tvá svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhých. Máš-li ty právo napsat svůj názor, mají toto právo i lidé s názorem opačným. Zrovna tak jako nikdo nemůže zakázat vyjádřit svůj názor tobě, ty nemáš právo zakázat to ostatním. Navíc, v tomto případě má každý svou pravdu.
  • komu to cpeš? mě taky nezajímá tvůj názor
  • Ahoj všichni na Edith mluvím *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit