-
Moure miwuju tě a kamaf tut :********* Poejdeme spolu Baby baby ohhhhh! :* ♥ A Jerrz ehmmm mmmmmmmmmmm už se těším
-
Co to sakra??? Na co odpovídáš a co to znamená?!
-
Proč terezo máš moje JMÉNO
-
To snad NE JÀ JSEM tereza a miluju davida u. A jen já jsem nejkrásnější tak se neperte o mou krásnou ručku. Jo miluju vás hnusné lidi vi špinavci počuraní
-
Za prvé jsi se právě svým způsobem označila za člověka se zpřeházenými prioritami a bez tolerance. A za druhé mne neurážej. Dobře, tak ho milujete, no a? Já vám to nezakazuji, pouze to nechápu. Vzhledově se mi moc nelíbí (ale to je čistě subjektivní záležitost) a texty jeho písní jsou bez myšlenky. Dostane vše, co chce a v tom je ten problém. Když se člověk stane slavným brzy a naráz, snadno mu to stoupne do hlavy, neví, co si s tím počít a pak začne vyvádět hlouposti. A ono to prochází a dotyčný zjišťuje, že si toho může dovolit víc než ti, kteří nejsou slavní, že mu toho víc projde. A stejně má spousty mladých fanynek, pro které je hlavní to, že jejich idol je slavný, bohatý, zpívá to, co je "in" a je pohledný.
-
a já litiju tebe
-
Nejsou ale on si šel je za svím snem tak na to má tak ho nech bejt
-
Ne nejsou-.! ale justin tohle všechno Ma a proto Naněho žarlijou..:D :D :D
-
Dobře, každý má svou pravdu. Ale vážně jsou tak důležité peníze, peníze, luxusní auta, sexy slečny, peníze, drahé oblečení, peníze?
-
Nikoho neodsuzují jen říkam čistou pravdu.! (y) :DDDDDDDDD
-
To je na tom vážně společnost tak zle, že důležité jsou jen luxusní auta, peníze, libové hadry atd.? Stejně nevím proč všichni předhazují, že je gay - není to očividně pravda a i kdyby byl, očekávala bych, že v dnešní době sexuální orientace už nebude brána jako urážka a méněcennost. Očekávala bych, že se také nebude nikdo nikomu vysmívat za finanční situaci jeho rodiny.
-
Já si z toho nic nedělám, nechci být litována, já lituji lidi se zpřeházenými prioritami a lidi bez tolerance. Sami se ochuzují.
-
Je vážňe úžasnej
-
Kamaf tut
-
Konečně tu někdo řeklo pravdu
-
Důvod proč ho nazýváš gayem? Spousta holek by byli schopné dát
maximum čehokoli proto aby ho jen viděli ...ale o tebe si žádná ani kolo neopře..
Snažíš se něco dokázat,ale zatím co ty sedíš na zadku a píšeš urážlivé komentáře k jeho fotkám,videím..
On je ve studiu a nahrává písničky, nebo na koncertě..
Zatím co tobě maminka musí dávat peníze abys měl/a aspoň na žvýkačky
On si utrácí své těžce vydělané peníze za drahé auta.
A to je důvod proč o něm říkáš že je to rozmazlený parchant a gay
Protože on dosáhl svého snu, má peníze, slávu, holky ho milují,motají se kolem něj samé sexy slečny, vozí se v luxusních autech,nosí libové hadry
a ty o tomhle můžeš jen snít..
Justin Drew Bieber má prostě vše co bys chtěl mít ty a proto ho nenávidí -
Aha tak pardon
-
Ahoj všichni Edith například David promiň Davide neboj se nic každý se může přemáčknout a nebo když to chce napsat rychle tak se přemáčkne to se stává chyby děláme všichni a buď raději přísnější na sebe. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
Na Edith
-
Výš co Janino dáme mír co sme si to sme si mně už nedaví to nekonečný hadaní to nemá konec a one direction nech prosím moc tě prosím dit to vážně nemá konec ty nebudeš chodi hejtovat one direction a ta nekonečná válka skončí