-
Teď tu mluvíš na koho ??????????????
-
vidíš jak to jde psát hezky, a bez těch strašných chyb
-
Holka jestli jí nesnáší lidi podobný jako jste vy dvě, tak to může být ráda, že nemá takový trhlý kámošky...
-
Pane boze,ty,ze nemas na to co rict tak radeji neopovidej!
-
Věty dělat fakt nebudu ale vím jak ti je mně ve škole taky nadavají
-
Fajn. Teď se ještě nauč nevynechávat písmena a psát správně i/y. Čárky mezi hlavními a vedlejšími větami by také nebyly od věci.
-
ale jí každej nesnáší
-
jo no
-
Justin je strašně sexy :*********** <3333333
-
Máš úplnou pravdu kůli tobě teď píš háčky a čárky
-
Jj je to tak těžké,protože na takovou pi****** nebudu odpovídat a vidíš nikdo ti sem nic nenapsal.
-
hej si nevječi boreč
-
Letadlo stálo 60 milionů. Byt za 200 milionů. Fakt mě rozesměje, když fanynky ječí, že je hrozně hodný, protože dává peníze na charitu. S tímhle majetkem by bylo přímo trapné, kdyby nedával. Já bych tolik peněz nechtěla, Bieber je jasný příklad toho, co to s člověkem udělá.
On má v bytě postele, stůl a věci? Váu. NShSH. -
jastin biber je to frajer a je strašni bohati a hcu bit taki bit jak on bohati a ma moc ženi a moc a ma bit za nekonečno a dostal na vanoce letadlo za 100 sto milijart a ma tam postele stul ma tam ženi ma tam vjeci
-
Oprava: ve škole, ne ve škola
-
Dámy. Neznám vás a po tom, co tu čtu bych o to snad ani nestála. Nejsem žádný pedant ohledně gramatiky, z internetu jsem už zvyklá na leccos. Ale tohle je něco příšerného. Shoda podmětu s přísudkem? Co to je? Ony existují čárky? Diakritika? Co jsou to rody? Dosud jsem nevěřila, že mě někdo může totálně naštvat pouhým stylem psaní, mýlila jsem se. Vy si vážně myslíte, že někoho přesvědčíte o své pravdě, když budete psát takhle?! Takový pravopis jsem viděla naposledy u sebe v deníku, který jsem psala v 7 letech. Je tam tolik chyb, že odvádějí pozornost od tématu.
Dále directionerka píše: "normálně ona utočí na idoly dnešní doby" Dovolila si hodně, že je zkritizovala, že? To je něco jako když ve škola slyším: "Ty jako vo*e čteš knížky? Wat? A ty posloucháš kapely z 80s? No to seš teda out. Chodíš v černym? Seš emo, řežeš se?" A o tom to u většiny dnešních teenagerů je. Jakmile nejdeš s mainstreamem a nejsi "in", jsi nezajímavá. Čteš knihy? In je přece pařit na počítači. Posloucháš starší kapely či nedejbože klasiku? Cool je přece Justinek, Katty Perry, 1D... Chodíš v černém? Jsi emo a řežeš se. Ne, ne, ne! Nejsem emo, neřežu se. No a co, že poslouchám to, co se mi líbí a ne dnešní "idoly" s texty bez pořádné myšlenky (ano, myslím tím i vašeho Justinka, pusťte se do mne). Čtu knihy a je mi jedno, co si o mně budete myslet.
Proč je rozdílnost brána jako něco špatného? To člověk vážně musí poslouchat, nosit, dělat a myslet si to samé, co ostatní? -
Těch třináct let vážně neomlouvá. Většina tu píše hůř jak v deseti.
-
To je to vážně tak těžké odpovědět? Nemilovala bys ho, protože by sis nemohla představovat, že ho potkáš a zamilujete se do sebe.
-
ahoj justine hrozně tě zbožnuju i když máš ted blond vlasy i když by ti víc slušeli hněde *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
to mě těší