Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vi hateri zapadnete
  • Holky jakou pisnicku mate nejradsi ja one time
  • Děvčata.... na ty vaše emocionální výlevy, na které stejně není nikdo zvědavý, jsem si jakžtakž zvykla, je vás všude plný internet...ale prosím vás, vaše gramatika a styl psaní je něco strašného.... ve vašem zájmu, když píšete něco na internet takhle veřejně, byste se alespoň mohly snažit napsat jednu větu správně. Ano, plno z vás všech má sotva 13 let, ale to nikoho neomlouvá.... Kam ten svět spěje.....
  • Justin Bieber je krásný klučina :* <3333 *14* *14* *14*
  • pardon je to s chybama mnelo tam byt ze justin je nejlepsi na svete az na 1D
  • aha tak pardon
  • Ne není to na tebe .!! :DD
  • na mne
  • je to jeho život:) jeho true fans by ho měli milovat takového jaký je:)
  • Závist je špatná lidská vlasnost.
  • Tak nechápu proč takovou kravovinu sem pišeš-_-
  • su nejlepsi na svete tefy az na 1D
  • A co jsem asi sama řekla? Pouze jsem se zeptala. Tak si to jen představ, zamysli se a odpověz.
  • A natebe tu taky nění nikdo zvědavej ..!!! ****
    Mojé věc ..! A jo milujuhoo mocc :))
  • Ale neni a nebude.
  • Na youtube má tolik zhlédnutí, protože na světě je poměrně dost teenagerek, které potřebují mít svůj idol, který je hezký, zpívá žánr, který je zrovna in a který je nezadaný. Btw neznám moc lidí, kteří by mu záviděli, a proto ho neměli rádi. I fanynky jsou svým způsobem závistivé, když si vzpomeneš na to, jak spousta z nich nesnášela Selenu, když chodila s Justinem.
    A teď se budu bohužel opakovat, už jsem to sem někdy psala. Co znamená něco dokázat? Co je úspěch? Prachy; banda slepě zamilovaných fanynek, které o všem špatném, co o něm kdokoli řekne, tvrdí, že je to lež a on jediný mluví pravdu; krása, která je relativní a léty vymizí; majetek; být často v televizi? Jestli tohle je pro tebe úspěch, jsi neuvěřitelně povrchní člověk. Radost z toho, co člověk dělá a to, že ji může rozdávat dál; fanoušci, kteří člověka mají rádi i proto jak se chová a nemusejí si nic slepě odmýšlet; to, že sláva nestoupne do hlavy; to, že se člověk dostane tam, kde je, tvrdou prací - to je úspěch.
  • TVŮJ medvídek?! Ani tě nezná. Myslíš, že muži jsou rádi nazýváni roztomilými? Řekla bych, že ne. Ale hlavně, že ho máš moc řada. Každopádně directionerka má pravdu, je to sukničkář, to nemůžeš popřít.
  • Vím, že gay není, ale mám na fanynky dotaz. Kdyby byl, milovaly byste ho stejně? Kdyby teď řekl: "Jsem homosexuál," stále byste do něj byly tak zblázněné? Neberte tento příspěvek jako urážku kohokoli, prosím.
  • Justin bieber je taaak sladký roztomilý mam ho moccc řada.....vzdicky bude patřit do mého zivota Jajj in jee tak uzasnej zbožnujuu ho muj Medvidek miluju tebe ilove
  • Souhlasim s Belibers

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit