Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-):-):-):-)
  • Na profilovce na rtenku je asi vazne gay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
  • neni to neco uplne hustyho *16* *16* *16* ale na nejakych foteckach je hezky a mimochodem admini vy admini mne jste zablokovali na psani 1 den tak se nezblazntete mam novy ucet hahshahah
  • Nechápu ty řeči proč by ho měl někdo vyhostit do Kanady, to by stejně nešlo když USA a Kanada mají dohodu o volným pohybu osob. Navíc z USA se vždycky vyhošťovalo jenom z politických důvodů a tady žádný takový důvod není.
  • Souhlasím *16*
  • Tak si to užij.
  • pajjuska
    No počkat!!!! V rádiích jsem slyšela, že je jeden z nejslavnějších celebrit, jak může??
    Dyť je to totální, no radši nic. Já vlastně zapoměla, je slavnej, protože ho furt zatýkaj *16*
  • Máš úplnou pravdu!!!
    Nechápu jak se mým kamarádkám může líbít :)
  • no pááni justin bieber to rozjel na tom koncertu byl ták sladky nejlepší nejjkrasnějši kluk na celym světě nikdo na neho nemá jajjjjjj beliebers zbožňuju justina biebra a moc moc a vite co říkejte si onem co chcete ja vím svoje hm *14* *14* *15* *15* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *14* *14* *14*
  • A co je úspěch? Prachy; banda slepě zamilovaných fanynek, které o všem špatném, co o něm kdokoli řekne, tvrdí, že je to lež a on jediný mluví pravdu; krása, která je relativní a léty vymizí; majetek; být často v televizi? Jestli tohle je pro tebe úspěch, jsi neuvěřitelně povrchní člověk. Radost z toho, co člověk dělá a to, že ji může rozdávat dál; fanoušci, kteří člověka mají rádi i proto jak se chová a nemusejí si nic slepě odmýšlet; to, že sláva nestoupne do hlavy; to, že se člověk dostane tam, kde je, tvrdou prací - to je úspěch.
  • Nejúspěšnější zpěvák? Je. Nejkrásnější? Je. Nejtalentovanější? Je. Jo, proto má tolik anťáků.
  • Ne, není. Znám spoustu herců, hereček, zpěváků a zpěvaček, kteří krom toho, že jsou hezcí, museli taky pořádně zapracovat, aby se dostali tam, kde jsou. Co udělal on? Zazpíval, maminka to natočila a dala na youtube. Zbytek za něj dělá jeho vzhled a jiní lidé. Někteří si všechno oddřeli sami a kromě vzhledu a talentu mají i rozum. Talent není všechno - jemu stačil ten talent na zpěv, ale podle mě jsou uznáníhodnější lidi, kteří se museli vypracovat.
  • Máš naprostou pravdu. S timhle souhlasim. Sem holka a Justina Biebera nesnáším. Beliebers jsou možná i o něco horší než on. Beliebers běžte do...... *16*
  • Ale je to pravda !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Podle mě za takových 10 let po Justinovi neštěkne ani pes. On je typická celebrita téhle doby, kdy frčí pop, hip-hop, nebo co on to vlastně zpívá.
    A až trochu zestárne nebude ani hezkej (ano vím, teď mě všichni seřvete jak to můžu vědět), ale je to můj názor.
    Prostě se omrzí a upřímně má tolik fanoušků jen proto jak vypadá. Vzhled hýbe světem. Nebo si snad někdo myslíte,že kdyby byl dejme tomu na vozíčku a byl ošklivý měli by jste jeho plakáty všude po pokoji?! Ne! Psalo by se o něm jako o tom talentovaném chlapci, ale nikdy...Nikdy by nebyl takhle slavný.
    Takže můj názor na něj. Hezkej idol 12 holek, jehož sláva postupně upadne...a to jak proti sobě neustále někoho štve je trapný a neuvěřitelně dětinský. Asi stejně jako neustálé rozchody se Selenou.
    P.S. A nelíbí se mi. Vypadá moc jako dítě a o jeho inteligenci raději pomlčím.
  • Rodič nejsem ANI OMYLEM, ale důvod, proč ho nemám ráda, je právě to chování. Kdyby antifanoušci jen záviděli, musely by jich mít všechny celebrity stejně jako JB. Neříkej mi, že on je nejúspěšnější, nejkrásnější a nejtalentovanější a proto má tolik antifanoušků - to není pravda.
  • Četla jsem nějaké komentáře a nějaké holky se pořád hádají a holky k čemu to vede? K ničemu. Já jsem měla dřív Justina ráda, ale teď ho nějak nemusím asi je to věkem *3* nebo nevím...... *3*
  • Chris Brown má jenom 500 000?? WATA..
    *8*
  • už je spíš straaaaaaaašně starej!!! *1* *1*
  • ale už není tak mladej, jako když mu bylo osmnáct! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit