Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Arska-Inka
    Nejlepší zpěvák je Kurt a nejlepší idol je Tuomas stačí děvenko Bieberová?
  • Arska-Inka
    -_-
  • Tak to chci vidět *2*
  • Prej Justin nikdy neumírá! No, uvidíme za 60-70 let. Pak budete křičet Justin was the best.
  • Justin Bieber je nejlepší zpěvák,a idol na svetě <3
    Haters: Tím že ho ponižujete,a pomlouváte ho děláte jen a jen slavnejším *15* *15* *15* Takže za to vám my Beliebers děkujeme *3* *14* !:)
    ,Justin to je naše víra,která nikdy neumírá,
    dokud bude tento svět,budem křičet Justin Bieber is the best !!!!! *14*
    BELIEBER FOREVEVER *4* *14* *3* !
    Nikdy justina neopustím <3 nejúžasnejší rodina na svetě ...
    jedna velká rodina,kterou spojil jeden člověk ...JB *14*
    LOVE YOU BELIEBERS!!!<3
  • No, musím říct, že ačkoli jsem dosud tyhle čistky nemusela, teď by bylo vážně dobře vymazat všechno. Začíná se to dostávat na osobní rovinu a to je nanic.
  • hudy
    Mno, tak jsem to z nejhoršího pročistila a zítra to doladím, pokud se tu zase začnete nesmyslně hádat a štěkat, smáznu vám všechno!
  • Netvrdím opak.
  • Souhlas!!!!!!
    PS: Baruj, mám pocit, že mě chceš umluvit k smrti. :D By the way kolik je tobě?
  • Já jsem šťastná za to, že se tu nebudou objevovat komentáře typu jste blbí, náno pitomá atd. Ale ono to bylo opravdu správné rozhodnutí, to jsem myslela vážně.
  • LoveJustin
    já sem se už omluvila takže žádní hádky *6*
  • Já vím, že ty fanynka nejsi, ale Maruška ano.
  • Je mi 15. A tvrdohlavá jsem, to vím sama. Víš, proč na tvé komentáře odpovídám? Protože je píšeš! O vulgarismech jsem psala, protože Maruška tvrdila, jak mu haters nadávají. Většina z nich se vyjadřovala slušněji, než ona sama. Říkejme tomu tedy debata, hádka... jak chceš.
  • Hejtovat? A kde? Fb nemám a na jiných sociálních síťích taky ne. Na osobnosti.cz taky ne. Zatím. Ale přemýšlím o založení. Docela ráda bych viděla právě ty hejty.
  • LoveJustin
    jo nadává *3*
  • LoveJustin
    ok kámoško *3*
  • Baruj
    Né ty si ho neuznala ty si jenom chtěla upozornit na sebe jako že si štastná!:) to není správné rozhodnutí:3*
  • Baruj
    :DDDDDDDDDDDDDDD Ano ale já nejsem fanynka to jsem tam snad psala néé? jen mám ráda jeho písničky a jeho styl. Rozdíl;)*
  • Baruj
    :DDDDDDDDDDDDDDD Ano ale já nejsem fanynka to jsem tam snad psala néé? jen ho mám ráda písničky a jeho styl další rozdíl:)
  • Baruj
    Taky bych mohla říci když máš tolik názoru na JB Tak proč to píšeš v anonymu?..vídíš taky se Justinovi nelíbí když tady na něj všichni hejtujou zkus si to dát bez anonymu a uvidíme kolik lidí tě bude hejtovat zato že si tak inteligentní a jak máš tolik názoru na JB.:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit