Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baruj
    Karolíno opravdu tě neznám ale si opravdu asi dost tvrdohlavá.Nech to být Neříkala si náhodou Belibers Nebeliebers?..tak proč to sakra pořád řešíš?..to tě to pořád baví ty ani prosimtě nevíš co říkáš Justin je jen osoba co je slavná a má dost těch neříkala si náhodou Karolíno my Hasters? a pak najednou jakoby že vůbec Hasters neznáš když se samozřejmně o toto téma bavíme a když se bavíme o Seleně a Justinovi víš toho tolik i když ho moc nemusíš?..Myslím že je opravdu velký rozdíl mezi Beliebers a Nebeliebers:3*A když je mluva o tobě tak proč neřekneš názor na to jak tak krásně !ARGUMENTUJEŠ! Hlavně že máš tolik názoru na Justina!..To máš pravdu že je opravdu trapné když někdo mu nadává že je gay!ale taky je trapné jak ty tady na každýho máš názory ale sama neřekneš že si udělala chybu!Mohla bych se zeptat? kolik ti je?..Přiznám se nevím co už psát protože jsem řekla to co chci ale jak jde vidět tak ty toho máš tak dost že tady nepíšeš jenom o Justinovi ale i také o vulgarismech?..:)*Taky můžu říci došla ti slova neřeknu:)*protože je velký rozdíl mezi diskuzí a protislov:) Myslím že tady je už jen protislov:) takže už né diskuze...proto to nemá cenu se tady hádat:)*
  • Na co míříš? Když reaguješ na komentář, napiš to opravdu pod něj jako reakci. Je tu hodně komentářů.
  • Podívej se na:
    http://www.karaoketexty.cz/bieber-justin-28398/fanklub/strana-1
    Už chápeš?
  • Baruj
    Nemusíš se mi omlouvat Maruško.Ale prosimtě nejsem fanynyka Justina jen ho mám prostě ráda tak neber to jak si to myslíš okey?..
  • Baruj
    Ta pravá! něco rozhodla! to sem opravdu neřekla? o.O..
  • Baruj
    Opravdu? ne! je opravdu Karolíno rozdíl kamarádka a sestra taky si nejdřív promysli co napíšeš;)*
  • LoveJustin
    No tak promin *3* *6*
  • LoveJustin
    aha promin myslela sem si že jo :D
  • Baruj
    To nikdo neřekl že mi vadí že si jeho fanynka Maruško..
  • Tvrdila jsem snad opak? Nelíbí se mi jeho chování. Ale nemyslím si, že je gay, nepíšu o něm žádné sprosté komentáře ani nic. A jsi o mně tvrdila.
  • LoveJustin
    já sem to hle neříkala ?
  • LoveJustin
    Karolíno já vim že ho nenávidíš *3*
  • Na co potřebuješ mé pravé jméno? Mně se nelíbí a nechci, aby mi tak někdo říkal. Mám právo na to psát pod přezdívkou, to dělá spousta lidí. Prostě mi říkej Karolina.
    Kam jsem mířila? Maruška napsala, že JB musí předstírat štěstí. A já odepsala, že když od něj odešla Selena, nepředstíral, že je šťastný.
    Jakže, chráním?! Máš na mysli to, jak jsem napsala, že je trapné, když ho někdo popisuje urážkami? A není to snad trapné? Vypadá to pak, že ho nesnáší bezdůvodně. Jen jsem řekla, že neříkám nic proti jeho zpěvu a vzhledu (že by se mi to líbilo, ale když má někdo takový vkus), ale proti charakteru.
    A tvé kámošky mají to info odkud? Z časopisů, internetu, televize?
  • LoveJustin
    Tobě to vadí baruj že sem jeho fanynka ? *9*
  • Prostě jsem uznala správné rozhodnutí, něco proti?
  • Baruj
    Karolíno žádné připomínky tam snad nemusí být;) No sláva?..
  • Baruj
    Prosimtě tak pak nevím jak se tedy jmenuješ když tady všechno píšeš anonymně?:DD No ale jedno takže já beru informace od mých nejlepších kámošek:) kteří Justina mají rády! ale neboj nejsou jeho fanynky jen normálně se jim líbí jeho styl a hudba takže se neboj žádný beliebers nejsou;) no a vlastně i kdyby může ti to bejt jedno!jo a vracím se tedy se tedy k Sell a Justinovi k čemu si teda mířila?:D teda jestli se můžu zeptat. No jo Rhytmic gymnastic je asi také samozřejmně anonym:) Neboj to mi asi došlo:3*Samozřejmně mi také došlo jak si tak inteligentní:D Opravdu nechápu jestli máš teda Justina ráda a nebo nemáš ty ho nejdříve chráníš a pak máš na něj nějaký připomínky?:D Tak si taky nejdřív promysli co říkáš než nejdřív někoho budeš peskovat:) A když tady tak argumentuješ tak mi prosím řekni aspoň svoje pravé jméno:) a a prosím neanonymně:3*
  • No sláva.
  • LoveJustin
    ok ok už se sváma nebudu hádat nemá to cenu *3*
  • LoveJustin
    Souhlasím už se nechci hádat *3* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit