-
Jo, a Selena a Justin? Na to jsem narazila jen okrajově, mířila jsem tím na něco jiného. Každopádně jejich vztah mi úplně jasný není, pořád se rozcházejí a zase dávají dohromady, jako by nevěděli, co chtějí.
-
nesnasim justina je pro me hrozny ani moje kamaradky ho nemaji radii
-
Kája ani Karolínka se nejmenuji, Karolina je jen přezdívka. Rhytmic gymnastic asi také nemá toto jméno v rodném listě.
Ano, Maruška možná má dysortografii, ale ať tedy neříká, že nic neumím, když sama není dokonalá. Mít dysortografii, tak se snažím ve psaní aspoň trochu zlepšit a nepíšu pořád do internetových diskuzí.
Mít tolik peněz jako JB, tak si to také samozřejmě nenechám pro sebe. Ale jak už jsem psala, tohle dělají skoro všechny celebrity! Je to od něj samozřejmě hezké, ale jeho roční příjem se pohybuje ve stamilionech korun, bylo skoro trapné si to sobecky syslit. Znám dost slavných, kteří jsou bez skandálů a o peníze jim očividně tolik nejde.
Nevím, co je špatného na internetu, ráda bych věděla, odkud bereš informace ty. Asi Justin Bieber's Believe, že? Ale to je propagační film, který nebyl vytvořen nezávisle. Aneb: "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí." (Caesar) -
Maruško ty taky prosimtě nemáš rozum ty si sama taky někdy začínáš! tak zase nepřeháněj ty ;) Maruško nemám nic proti tobě moc tě neznám ale si někdy až moc malá holka měla bys se zamyslet nad svým chováním seš asi moc posedlá tím Justinem je to jenom člověk jako my:) Nehádej se jenom kvůli němu nemá to šanci! Tuhle diskuzi nikdy nevyřešíme bude to pokračovat dokud Justin neumře nikdy tuto diskuzi nikdo nevyřeší:)
-
Kája a Karolínka se jmenuješ:D Tak jak ti mám asi říkat!:DD! O.o Takže proč si teda něco nenapsala i o Selěně?a Justinovi? když si o nich začala mluvit?..jo takže když tvoje kámoška má ráda Justina tak ty hned musíš najít něco na internetu a říkat to co o něm mluví na internetu?:D A nebo mluví?Kdyby si o Justinovi něco pořádně věděla tak tady mluvíš i o něm i heský věci:) Ano sama si možná řekla že dal půl milionu do Afriky ale i něco víc udělal nedělá jen to špatný Chtěla bych vidět kdyby si byla na jeho místě jak by ses zachovala! Ty sama prosimtě nevíš jak to mají slavný takovýhle případech takže klídek to že Justin bere drogy a nebo fetuje je jeho věc néé není svatoušek to tady nikdo nepíše říkáš to tady ty sama:)Myslím že tady řešíš samé kraviny!Za co ti to stojí když to tady budeš řešit? myslíš že ty když umíš češtinu tak to tady vyřešíš? nevím kdo tady teď nadával Marušce že neumí češtinu ona má třeba nějaké potíže tak nevím kdo tady teď někomu nadává to je jako kdyby ty si měla křívý zuby..prosimtě nikdo není dokanalý:).On je prosimtě Justin rád když aspoň soukromí a může mít trochu volno!a to každý člověk co je normální cce jenom prachy a prachy jenže jemu o to nejde a ani každýmu slavnýmu.Každá megastar je štastná za každou chvilku času soukromý!A to že Maruška neumí češtinu taky není tvoje věc!Karolíno už to prosimtě neřešte! piště názory ale nehádejte se ;)
-
Ne, jak dojemné! Za chvíli začne tvrdit, že jsou jako sestry. Začínám mít pocit, že belieber je synonymum pro hippies. My si o tobě nemyslíme, že jsi to, co jsi napsala. Alespoň ne já.
-
Když už nic jiného, aspoň nelži. Několikrát jsi napsala: "To je moje poslední slovo..!" Pes, co štěká, zjevně opravdu nekouše.
-
Annie nelže. Opravdu na to nejsme zvědavé.
-
to znamená že nikdy neodejdu papa *3* *6*
-
Když teda píšeš, že to jsou tvá posledí slova, tak proč tady ještě jseš??????
-
to sou lži *16* ne nejsou !
-
no to ne ale..?
-
to je poslední co vám napíšu vim že mě tedka nesnášíte. papa *16* *10* mám hodně nepřátel jenom kvuli tomu že poslouchám Justina co je to za kravinu ale i hodně kamarádek kterí si nemyslej že si pí... atd sou to fakt dobrý kámošky jako vi vy si to o mně myslíte ? Baruj je moje kámoška a všichni fanynky tak papa *16* *10*
-
neva *6*
-
Počkat... Hasters?! To nám jako říkáš pospíchači?!
-
My na tvoje taky ne.
-
Tos nás teda potrestala.
-
Vyznělo to tak. Doufám, že to tak opravdu bude.
-
To znamená, že se tady LoveJustin už nikdy neukáže?????
-
V pohodě. ;)