Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LoveJustin
    Nikdy a nikdy my máme pravdu jestly to nechápete tak ste pěkně blbí a za prví sem maruška a nepřejmenovala sem se ok takže nevim co kecáš my sme neříkali že vi ste říkali že je gay tak nevim co kecáš ?! já že přehánim to vy a dejte nám už pokoj Baruj a já máme pravdu a jestly nám něveříte tak ste pitomí vy se tu předvádíte co my fanynky hmm !! *16* *16* *10*
  • Jediná kdo to tady přehání jsi ty LoveJustin (nechápu, proč jses přejmenovala). Ty se protě nesmíříš s tím, že má někdo jiný názor než ty a ta tvoje Baruj. Já jsem si třeba nevšimla, že by jsem Justina já nebo Karolina urážela, že je gay. Vztekej se jak chceš, ale já bych se vsadila, že by ta tvoje láska k JB za chvíli vypršela.
  • LoveJustin
    blablabla piš si co chceš blalablaa *16* *16*
  • LoveJustin
    Balablabla ok blablabla *16* *10*
  • *edit: National Geographic
  • 1) Ty sama ses ptala, proč ho haters nesnáší a já odpověděla. Tak nevím, proč tě najednou můj názor nezajímá.
    2) Nečtu Bravo ani jiné trapné dívčí časopisy. Z časopisů čtu max. Nacional Geographic.
    3) Proč o něm tolik vím? Mám ve zvyku si něco zjistit než si udělám na někoho názor. O JB jsem se dověděla od kamarádky, která ho zbožňuje. Tak jsem chtěla vědět, co na něm vidí.
    4) Řekla nebo neřekla - to záleží na situaci. Pokud by měl kolem sebe 1000 belieberek, tak ne, umlátily by mne. Pokud bych ale měla příležitost s ním promluvit, promluvila bych s ním. Chtěla bych slyšet jeho verzi.
    5) Nedělám nic proto, abych byla in, chovám se tak, jak se chovat chci a ne jak velí hloupé módní trendy. Nosím to, co se mi líbí, říkám to, co si myslím.
    6) Já neřekla, že házel vajíčka na fanoušky, co je to za hloupost? Házel vejce na sousedův dům a byl proto u soudu.
    7) Naivní je myslet si, že ho budeš milovat navždy. Typ lásky, který se vytváří v tomto věku, vyprchává. Zvýšená hladina hormonů postupně klesá.
    8) Já netvrdím, že je gay, tvrdím opak. A píšu to už asi posté. Než budeš reagovat na to, co napíšu, pořádně si to přečti.
    9) A neříkej mi Kájo a Karolínko!
  • LoveJustin
    je nejlepší a moc nechceš mě do přátel *1* *2*
  • Baruj
    Maruško? Justin je super a nikdo není lepší než on!♥
  • LoveJustin
    *16* *16* *16* Karolíno *16* *16* *16* ste stejní jako Karolína Kromě Baruj a ostatních fanynek co ho podporujou a fanynkám který ho zbožnujou a podporujou už to přeháníte tak si sem pište co chcete mě to je jedno ale už to přeháníte *16* *16*
  • LoveJustin
    Fanynky a posedlí no sme ale říká me pravdu vy si si oněm myslíte všechno co není pravda Karolína haha jestly chceš takle pokračovat a říkat nesmisli ostatnim tak !!!! *16* *16* *16* *10*
  • LoveJustin
    máš zase pravdu oni tě nechápěj ale já jo Karolíno už to přeháníš !! *16* *16*
  • LoveJustin
    Bud sticha už mě štveš *16*
  • LoveJustin
    Bud sticha ok *16*
  • LoveJustin
    Karolína nemá pravdu nevim proč ji věří te *16* tasi to jenom myslí ale není to tak *16*
  • Baruj
    Karolínko ale tady třeba nikoho tvůj názor nezejmá!;)chceš bejt jenom zejmavá;)No a? tak Justina lidi někteří milujou!a někteří ho nemusí ale opravdu nevím proč ty tady řešíš Justina a Selenu;)ani ty sama nevíš jak to mezi nimi bylo;)ví to jen on a Sell,čteš bravo?..ehm tak teda to co píši v bravu a nebo ve zprávách tak je to pěkná blbost! a když teda nesnášíš tak Justina nebo ho prostě nemáš ráda jak to že o něm tolik víš?To je fakt divný;)Já upřímně Justina mám moc ráda víš proč je tak hnusnej protože vy ho sami ničíte!vy sami mu nadáváte gay atd..víš kdyby si toto četla Ája Vildová tak ona má spoustu důvodu proč Justina má ráda a proč je tak skvělej!ona ho má ráda už od svých 8 let! a to žádná fanynka nedělá!Např:Třeba Justin jak po svých fanouškách házel vajíčka tak to nebyla žádná pravda jenom to napsaly do bravíčka protože ho spousta lidí nemá rádo!tak ho chtějí zníčit!Něktří fanynky tomu věří a opouštějí ho! Tak aspoň vidíš co tady dělají Haters dokážou udělat takový skandál a takový hádky opravdu je smutné co tady píšeš Kájo;) Chtěla bych vidět jestli ty by si mu to řekla Justinovi do očí kdyby si samozřejmně mohla řekla?já myslím že určitě by si neměla odvahu!Jenom tady píšeš na tuto stránku protože si myslíš že když tady napíšeš takový hejty na Justina budeš in! néé nebudeš seš naopak fakt moc naivní:D!To jako kdyby byl někdo s tvý rodiny megastar zachovala by ses stejně fanynky Justina tak to jsou jeho taky něco jako rodina! tak sakra ta tvoje inteligence jakou tady dokazujěš tak aspoň ne! na Justina!:**
  • A budu a budu! A dupni si k tomu ještě! To mi připomíná dobu, kdy jsem chodila do školky. Je pěkné připomenout si tu šťastnou a bezstarostnou dobu.
  • Ta láska za pár let vyprchá, neboj.
  • Proč si tak paličatá na tu Karolínu????? Vdyť má pravdu. Ty si už fakt tím Justinem posedlý, že dokážeš být hodně hnusný na lidi.
  • Nesměju se. Pouze občas věnuji smutný úsměv za to, jak věříš bezmezně všemu, co JB řekne. A nejsmutnější je to, že kdybychom se potkaly jinde, asi bychom se nehádaly, haters nehaters fanynky nefanynky.
  • Ano? Potřebuješ něco? Já to myslela vážně, je to dojemné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit