-
Mě to mrzí že mu nadávate měla sem vstek že si misláte onem tamleto a tamto
tak se vám omlouvám no já vim že se chová jak de... ale nikdi se chová fajn ne mě to mrzí ty slova sem přehlana ale měla sem vztek *13* *4* má te pravdu ale já ho poslouchám pořát a budu *7* -
přestaneš tu psát jenom ty? Jsou tu ostatní a ne jen ty.
A přestaň tu psát blbosti je to trapný. *6* *6* *16* -
Souhlas!
-
Plně souhlasím! Tvrdit, že je gay a popisovat ho jen sprostými slovy je vážně trapné. Ale stejně trapné je, když fanynka píše urážky. Naštvalo mě, jak Maruška tvrdila, že JB nadávám. Nepoužila jsem (narozdíl od ní) ani jeden vulgarismus, psala jsem jen fakta. Ještě vtipnější je, když někdo říká: "Jen závidíš." To je ten nejslabší protiargument, který signalizuje, že neví, co na to říct! A urážky to samé.
-
Dost primitivní dělení, nemyslíš? Dělit lidi podle toho, jestli mají rádi Justina. Na obou stranách se můžou najít fajn lidi i hloupí lidi. Někomu se líbí, jak zpívá a vypadá, ale nelíbí se mu, jak se chová. I když je pravda, že teď se celkem zklidnil.
-
Já tomu rozumím, ale půlka haters tu píše pravdu. Nemyslím ty, co se oháněj gay teorií (kde ji vůbec lidstvo vzalo?) a píšou sprosté urážky, ale ty kdo vypíšou jeho eskapády. Je to jednoduše pravda. Pak se ozve zamilovaná fanynka a napíše, že to všechno vymyslel bulvár, že její Justinek nic neudělal a že on je jenom hodnej a ťuťuňuňu. Ale bulváry všechno nevymyslely. Justin Bieber byl několikrát u soudu, ale díky šikovnejm právníkům zůstalo u nucených prací, pokut a kurzu sebeovládání. Je pravda, že dává peníze na charitu (ačkoli která celebrita ne a z jeho platu je to kapka v moři), což je hezký. Každopádně někteří haters mají opravdu dobrý argumenty a když jim na to někdo odpoví, že píše samé urážky, jen se zasmějou. Když někdo napíše ať se vzpamatuje, má pravdu, ale teď se už celkem zklidnil. Já osobně ho moc nemusím, mám jinej vkus, ale respektuju, že ho má někdo rád, pokud teda ten někdo netvrdí, že Justin je svatej.
Uahá to byla slohovka tenhle koment. -
Nedělej ostatním to, co nechceš aby dělali tobě. Jde o to, že tys to vracela ještě urážlivěji a se strašným pravopisem.
-
Faninky Biebra ste super a co ho urážej tak ho nechte bejt ok *1* *16*
-
Já chápu že se vám justin nelíbí nikdo má prostě jinej styl já miluju biebra a budu vy muže te poslouchat co chcete ale už to přeháni te stim uráženim že je gay že je buzera.. atd co tim získáte že ho budete urážet hmm nic ne budete štasní že ale on nebude štasnej ale to vi nechápete že jemi ho líto strašně to vám to je taky jedno nic stím neudělá te že mu bude te nedávat za prví no takže Justin pomohl dětem změnil lidem život a mě taky za prví jestly si myslíte že se změnil ne jenom virostl jestly mě aspon někdo chápe tak sem ráda a jestly ne tak ste pěkně hloupí. *3* *4* *10*
-
si hasters nenávidim tě si fanoušek mám tě ráda
-
to vy stese my dotkly že ho pořát urážíte tak tady máte oplatu *16*
-
Co je pravda? Ani jedna strana nepřizná, že nemá pravdu. A vlastně co se týče vkusu mají pravdu všichni. Každopádně pravdu nemusíš strzovat urážkama.
-
Fajn. Hlavně, že ty ses nikoho nedotkla těmi urážkami v předchozích komentech.
-
Že nejsi dítě?
1) Tak se tak nechovej! A nepiš tak.
2) do 15 jsou všichni děti -
no mužete sem psát názori ale nesmí se to nikomu dotknout *3* *10*
-
Tak zaprví nejsem dítě a za druhí jemi 12 takže ty běž spát *16*
-
Tak zaprví říkám pravdu ok takže dejte mi pokoj *10*
-
Dejte mi pokoj ok *13* *13*
-
hej ty jo ty Marušo už sklapni s tím ubohým Justinem ! jsem se píšou názory
-
A to uděláš jak, smím-li se ptát? Mně se spíš zdá, že brzo přijde správce fóra a smaže všechny ty vulgarismy, které jsi sem napsala jako posledně.