Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostý souhlas ! (y)
  • Ou sh*t -_- mohly by jste být už laskavý,a nechali ho napokoji ?! Do prd*le on je taky člověk co si jen splnil sen. Neříkejte mi že by vám taky nevadilo kdyby vám,říkala ''gay,buzno,'' ? :) já si myslím že ano,vadilo. Nejsem jeho fanoušek,pár písniček si poslechnu ale nemám na něj žádný hate jak vy. Ku*va,vás taky nepomlouvá někdo po celým světě -,- chtěl bych vidět vás ;) toť jen můj názor,nezapomeň te mi něco napsat:))))
  • Ten film je ještě míň spolehlivý než bulvár, protože nebyl vytvořen nezávisle. Je čistě propagační, je tam jen to, co JB chce, aby tam bylo. Navíc, myslíš, že v bulváru si řeknou: "Tak dnes třeba napíšeme, že Justin házel vejce." To asi úplně né, že jo.
  • Aha takže ty člověka soudíš podle toho co o něm kde, kdo řekne? Trošku ubohý nemyslíš? Navíc to co nejenom o něm, ale i o jiných celebritách píše bulvár bývá z 90% výmysly *15* zkus se podívat na film o něm - Never say never nebo Believe a uvidíš jaký je *4*
  • už by se měl zpamatovat
  • No no no. Jak víš, že to neděláme, hm? I když přiznávám, že jinde nediskutuji. Mí oblíbenci nejsou v našich končinách moc známí, a tak se u nich nediskutuje. A JB je jeden z mála, které z duše nesnáším.
  • Mě nevadí, že semka píšete komentáře ale nemusí to být jen u Justina.
    U spoustu osobností se dá také zapojit do diskuzí. Nic proti vám holky. JEN NÁVRH PRO VÁS.
  • Ne svůj, ale ještě líp; sousedův.
  • Mě se od něj líbí akorád písničky jinak jako když jsem slyšela že pomazal celý svůj dům rozbitýma vajíčkama tak tím u mě skončil! Teď se pro mě proslavil jako chudák ale písničky hodnotím na výborný.
  • Asi tak. Kdyby šlo o nestranný, kvalitní film, ale je to film čistě propagační. Ale když je to fanynka...
  • A koho to zajímá?????????
  • Na hudy.
  • Už jsem přestala, jak sis mohla všimnout. Vtipné, jak ve správném kontextu naštve i otřepaná zdvořilostní fráze.
  • Že se nehodlám zbytečně rozčilovat.
  • Nevím, jestli tohle nebyla ironie. Každopádně, ano, fakt.
  • To bylo na koho?
  • No tak dobře, já teda s těmi češtinářskými připomínkami už přestanu! Ale ty už přestaň dělat všude hezký den! Taky je to trapné...
  • No tak dobře, já teda s těmi češtinářskými připomínkami už přestanu! Ale ty už přestaň dělat všude hezký den! Taky je to trapné...
  • Co to teď mělo znamenat?
  • Fakt?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit