-
Vadí ti to?!
-
Tvé češtinářské připomínky a věčné opravování hovoří za vše. Ale byla v tom jistá dávka ironie, přiznávám.
-
Taky tě mám ráda.
-
Že toto je typ lásky, který dříve či později vyprchá. Zvýšená hladina hormonů klesne a zamilovanost bude tatam. S 10 lety jsem to asi přehnala, bude to míň. Může ti to potvrdit i teta Wiki.
-
Jo, v to pevně doufám. Ukončilo by to mnohé spory a žabomyší války.
-
Jo.
-
Jo.
-
Jsi trapná!! A navíc, kdo říkal, že jsem milovnice českého jazyka?!
-
Už konečně zmlkni nebo mě z tebe jebne, s prominutím.
-
Co jsi tím teď myslela?!
-
To je slabý slovo!!! On je ještě něco víc než sexy kluk!!!
-
Sorry, ale jak jsi tam napsala to faninka, tak to se píše po n s tvrdým y! Takže fanynka.
-
Sorry, ale jak jsi tam napsala to faninka, tak to se píše po n s tvrdým y! Takže fanynka.
-
No to sice podvedl, ale Sel Justinovi věří, že se ještě změní. Co když se z Justina opravdu stane jiný člověk?
-
Máš pravdu s tím, že renata a Saskie je tentýž člověk. Jenže Saskii už tu neuvidíte, jenom tu renatu, a to jsem já!
-
Normálně, když jsme byli s mojí mamkou nakupovat, v nějaké trafice jsem viděla takové fialové DVD Justin Bieber's Believe! Strašně jsem ho chtěla, ale když mamka zjistila, že to stojí 300 korun, tak mi to nekoupila! (nekoupila by mi ho ani tak) :( ACH JO!!!!!!!!
-
Hlavně na Selenu.
http://www.super.cz/282640-justin-bieber-je-na-jachte-v-luxusni-spolecnosti-slavne-herecky-a-nadherne-modelky.html -
jo máš uplnou pravdu je hodnej :) a těch chyb co udělal lituje :)
-
Přesně to si myslím atky si můj člověk :) *3*
-
Vysvětlím. Jsou prázdniny, nemám se doma s kým bavit, nikde nikdo s kým by se dalo něco dělat. A já ráda diskutuji. A beliebers jsou tak vtipné se svými slabými argumenty, že neodolám a jdu se hádat. Jo, a renata a Saskie je tentýž člověk.