-
Nevím proč sem píšou komentáře furt ti samí lidé pří.: renata, Saskie, Karolina atd. Jen se akorát s ostatníma hádají. NECHÁPU!!!!
-
wtf?!
-
Má velký talent - na skandály. A ten mu nezávidím. Podívej se na text písně mé oblíbené zpěvačky. Mám ji ráda kvůli hlasu a právě obsahu písní. Pak pochopíš, že mu nezávidím. Z toho co má Zaz nemá on skoro nic. Zde je odkaz:
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/zaz/je-veux-154160 -
Co pořád proti němu všichni máte?! Náhodou je to hodný kluk, dobře možná udělal v životě chyby ale každý člověk udělá chybu, všichni mu jenom závidíte že má tak veliký talent.
-
To ona očividně ví. Jí nejde o to, aby si našla kluka, ale o to, aby si našla toho pravého. Souhlasím s ní, že JB to asi nebude. Když ji tolikrát podvedl.
-
Vždyť už má kluka. Přece má Justina!
-
Užij si to. Tvým rodičům a sestře přeji hodně trpělivosti, uklidnit je asi může jen to, že za 10 let bude po mánii.
-
HODNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ!?!?!?!?!?! Takovej mladej kluk a ty říkáš, že je mu hodně!?!? Vždyť je mu dvacet, víš jak je mladej!?
-
Tak už jsem zase renata. Byla jsem tu zaregistrovaná, ale jak jsem tu dlouho nebyla nějak se mi ti zrušilo.
-
Kolik ti je?
-
Jen ať ho podvádí! Ať JB vidí, že v jejich vztahu to není jen on, kdo může podvádět! Do toho Seleno! Ukaž mu, že máš na víc!
-
NÓÓÓ NÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!! TYYYYYYYYY SEEEEEE MÁÁÁÁÁŠ!!!!! (ironie)
-
Tak tedy, suďme lidi podle peněz. Kdo je bohatší než JB? Takže: Putin, Kim Čong Un... Opravdu "milí" lidé.
-
Jako holka opravdu nemám důvod závidět mu Selenu. Sláva je dobrá věc, ale když už být slavná, tak bez věčných skandálů. Úspěch, jak relativní to pojem. Peníze. Myslíš ty papírky, které používá na placení kauce?
-
Dostal! A jako prase!
-
Ticho tam!
-
Člověk, který se stará o diskuzní fóra.
-
Myslím, že jí šlo o to š na konci. Čistě můj osobní názor. Taková milovnice jazyka českého a nevšimne si?
-
Nespamuj už těmi češtinářskými připomínkami! Máš sice pravdu, ale je to otravné pořád číst. Hezký den.
P. S.: Mezi "nevím" a "kolikrát" má být čárka.
P. P. S.: Každýmu, jakožto nespisovné slovo, není vhodné pro psaný projev.
P. P. P. S.: Tito lidé by ti mohli pomoci:http://www.kvalitni-doucovani.cz/nabizim-doucovani/cestina/ Sice nemám zkušenost, ale snad si vybereš. -
Tohle není fansite, takže sem klidně může napsat i negativní názor. Hezký den.