Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !?
  • Ale já neříkala, že je hodnej!
  • Co to je správce fór?
  • Proč chceš aby se rozvedli!? Dobře, já chápu že ho nesnášíš, Justina nesnáší hodně lidí, ale proč jim přeješ aby se rozvedli? Když ji má Justin rád tak proč mu v tom musí furt někdo bránit!? To nepochopím! *11*
  • Proč chceš aby se rozvedli!? Dobře, já chápu že ho nesnášíš, Justina nesnáší hodně lidí, ale proč jim přeješ aby se rozvedli? Když ji má Justin rád tak proč mu v tom musí furt někdo bránit!? To nepochopím! *11*
  • pajjuska
    Ať se s Selenou rozvedou. Nenávidím tě Justine!! *16* *16* *16* *16*
  • Jo dospělý muž! Nebo je snad děcko? Je sice pravda, že se tak chová, ale je mu 20.
  • Jo dospělý muž! Nebo je snad děcko? Je sice pravda, že se tak chová, ale je mu 20.
  • A ty se nauč česky! Teprve potom sem něco piš! Nevím kolikrát to ještě budu muset každýmu připomínat! *13*
  • Co se takhle naučit česky?
  • Hele zase nepřeháněj! Je sice pravda že se chová jak de*il, ale se Selenou snad chodit může, ne? Když ji má rád tak ji mám rád, nebraň mu v tom!
  • nenávidím tě. Nech Selenu napokoji. Jsi ten nejhorší kluk na světě. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • super Saskie omlovam se justin Is sexy
  • Už nejsem Renata ale Saskie! Zaregistrovala jsem se konečně na Osobnosti.cz!
  • Justin Bieber je nejlepší na světě! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • is sexy Bieber is cool ja se zněho zbaznim a budu mit jeden plakat ale chci odněho vsechno loveeeeeee you justin Bieber *14* *14* *14*
  • Bieber lovee you *14* *14* *14*
  • renato sorry melas pravdu justin je cool milujiho jeto nejlepší spěvak
  • ja to vim alene a le měto nezajima ikdiž se mi to dotklo ta loveeeeeejustin *16* *16* *13* *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit