-
souhlasím s tebou Renato ,ale někdy se s tím nemažu ani já, a to češtinu zvládám *3*
-
ty si vážně fak fak divnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jo je to strašnej spěvak, a víš že ho málem zavřeli do vězení protože měl drogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mě se teda v žádnym případě ne ne nikdy ne nelíbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
Ani tobě ne...
-
Justin Bieber je sexoušek já ho tak miluji *14* *14* eště že pojedu možna do New Yourk *14* *14*
-
Víš že ti nikdo nevěří , že jo ?
-
justin je sexy kluk :* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jo mám pravdu díky sabino :) *3*
-
Ty se taky tu češtinu konečně nauč!! Všichni se ji naučte kromě hudy!
-
Je ti 9 a píšeš takhle?! Chodíš vůbec do školy nebo dřepíš pořád jen doma u počítače?
-
Justin je ten nejlepší zpěvák na týto planetě!!!!! Mám v pokoji 4 plakáty Justina a kámoška mi jen závidí! Mám 2 na dveřích, každý z jedné strany a 2 na zdi! Moji rodiče a ségra Justina nesnáší a říkají, že v tom pokoji je přebieberováno! A ta moje kámoška Justina miluje stejně jako já a nemá žádný jeho plakát! Nekupuje si totiž časopis BRAVO!
I LOVE JUSTIN! Miluju Justina! NA VŽDY!!!!! -
Souhlasím s tebou hudy! Až se naučí češtinu, teprve potom sem můžou něco psát!
-
Beber?!
-
love justin *14* *14* justin love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* justin beber love love *14* *14*
-
Evidentně jste nepochopili, že vám veškeré urážky, osočování a výpady vůči komukoliv smáznu!!! A důrazně vám doporučuju místo psaní sem jít se učit češtinu, protože to, co tady předvádíte, svědčí o vaší úrovni!!
-
to mislite namě hample a baruško *9*
-
Prosim tě ty si fakt myslíš že je to ve knížce napsaný po pravdě??????????????????????????? *11*
-
Mas pravdu
-
Právě na opak