-
Já tet posloucham Confident ft.CHance The Rapper *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5*
-
Ja prave posloucham roller coaster a all that matters
-
Tet pravje posloucham jehu pisničku Boyfriend *14*
-
Mnau má pravdu *4*
-
Mnau má pravu.Sicemije 9 ele chaputo *4*
-
Justin je muj vysnění kluk *14* .Mam odněho 50 plakátu.A kdo simisli že justyn je blby tak je padli na hlavu *16*
-
no ale každej ma jinej názor tak jako ujde je dobrej ale chodit bych snim nechtela !!!!!! *5*
-
justin chodil se selenou ted ji podvádí s miley cyrus je fakt divnej kdyby chodil se mnou dala bych mu koppačky !!!!!!!
-
Víš, co na něm vidíme ? ;) to by bylo nadlouho to psaní ;) .. a ještě něco , když se ti nelíbí tak sem nelez né ? :P *3*
-
Tvůj problém ;) tak sem nelez když se ti nelíbí né ? logika :*
-
Nejhorší zpěvák na světě.
Dávám "Nelíbí se"
*10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
1) 1D taky pomohli lidem v Africe.
2) 1D se nechovají jako spratkové.
3) 1D nevystrkují svoje zadky na novináře.
4) 1D si tak často nesahají do rozkroku. -
DospělÍ muŠ?!
-
Nechte justina na pokoji jestli ho nemate radi tak sem aninelezte kezdej ma na justina jinej obrazek ja ho miluju neni dokonalej ale i pres to je muj vysnenej kluk je uzasnej mam hodne malej pokojik ale celej je polepenej plakatama justina mam jich asi 20 a nejhezci je ten v skoro zivotni velikosti
-
Jo chodi justin se selenou ona mi uz trosku prijde naivni veri ze se justin zmenil a on je porad stejnej a ja si myslim ze ho naka selena nezmeni vcera rikali na ocku ze na jeho balkone bytu byla videna naka holka a dneska zase psali ze si na plavbu pozval naky dve cernosky on vzdycy selenu prosi aby mu odpustila ale je furt stejnej jelikoz sem ho videla na zivo drzim s nim tak si nekdy rikam kdyz ji ten justin porad podvadi jestli ona neni frigidni
-
Renato to neni pravda barvu oci ma tmave hnedou vysku nevim ja nekde cetla ze ma 178cm to fakt nevis cemu verit a postavu ma uzasnou protoze cvici ne jak ve zpravach rikali ze mu davali naky prasky aby mel vetsi svaly to neni taky pravda cvici porad je proste KRASNEJ........
-
Jsem správce fór (viz hvězdička u mého nicku), žádný fanoušek!! Proto měřím všem stejným metrem....
-
Všechno se změnilo... Barvu očí a vlasů nemá tmavě hnědou, ale světle hnědou. Neměří 181 cm, ale 175. Má novou přezdívku. A nemá už normální postavu, ale atletickou! Zajímavé... Jak je to možné?! Měřil 181 cm, tak jak se už mohl zmenšit?! TO NEJDE!!!!!!!!!!!
-
Přesně tak :) Jsem taky Belieberka.
-
hele no tak proč ho nenavidite justina co vám udělal ???? on nám změnil život a já diky je mu jsem se změnila diky je mu se citím skvěle *1* jsem belieberka ale mate pocit že justin že je sobec a děcko vy se pletete justin je dospělí muš třeba všechno napraví když jste naň ho takovy tak on je taky na vas takovy *9* vy ho spiš rozčilujete on nemá rád pochopte to prosím justin je nejlepší klučinek na světě *1*