-
Není Sexy ani neni hodnej tak toho nech !!! *16* *10*
-
Ale zaslouží *16* *10* Dostal Selenu Gomes do Blázince co to je za kluka Chudák Selena i kdiš ji nemám ráda tak my to bilo líto *9* *13* *9* *13* *10* *16*
-
Sorry myslela sem že si kluk a máš ráda Justina já vůbec doufám že si se neurazila. *1* *15* *2*
-
Fakt nevim co tady vsichni resite justin je komercne nejuspesnejsim a nejvic ocenovanou mladou hvezdou soucasnosti dosahl uz tolika uspechu co nikdo zvas nikdy nedokaze vy vsichni co ho pomlouvate jenom zavidite penize, uspech, slavu a selenu. A co ze je zase ze selenou asi si jsou souzeni a maj se porad radi proto spolu zase jsou.
-
To je pravda, ale Selena je MONOHEM LEPŠÍ než on.
-
Čo ? Hentej čo to písala že je jeho sesternica -.- a som dievča ;-)
-
Chudák Justin... Ten si tohle všechno ani nezaslouží. A navíc on patří mezi nejbohatší celebrity, jestli víte! Má přes 3 miliardy korun a to je dost! Co třeba Chris Brown. Ten má jen 500 tisíc. Justin má mnohem víc korun než on. A navís Chris by si zasloužil dostat přes dršku, Rihanna si to na rozdíl od něj nezasloužila!
-
Justin Bieber (bobr) je pěkný kluk ale znám hezčí kluky,Selena je lepší *4* *1*
-
Už mám toho urážení fakt dost, každý nevhodný příspěvek okamžitě bez milosti smáznu!!
-
pod te si semnou psát kdo nenávidí Jistina Bibera jsem slušná holka ale nemám ráda Justina aby jste to věděli hoky. radči mám Bsb Brian is sexy než biber *10* *16* *15* *1*
-
Mě se to taky nelíbí ,ale já Justina mám ráda je dobrej ,ale Selena je hrozná kazí ho !! *16* *16*
-
Tak proč by Selena s Justinem chodila,když kvůli němu skončila v léčebně? No proč?! Tak ho asi miluje né !! OMG! -_- *16* *16*
-
Justin Bieber není kretén.Proč si to myslíš?! On toho udělal víc než ty Muniku nebo jak se tam jmenuješ!A Selenu nesnáším je hrozná .. !! Spíš je chudák Justin Bieber! *2* *16*
-
Souhlasím. *16* *16* *16* *16* *16*
-
Nesnáším Justina!!! Navíc už zase chodí se Selenou. Ona už kvůli němu skončila v léčebně!!! *16* *10* *16* *10* *16* *10*
-
Cože *8*
-
Hele bieberko,když už tak kytara po k s tvrdým Y!!
-
Víš co? Radši mlč! Nejde to ani pořádně přečíst! Po mě to jde přečíst!
-
ANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S TÍM ZARUČENĚ SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
FAKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* To není fér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já bych zase chtěla být jeho sestra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!