Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně!!!!!!!!!!!!!!!! Moje řeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Justin je asi nejhezčí na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu jak někdo může být tak sexy jako ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jéé! Promin to bylo na tu Marušku a ne na tebe. Jenže tady ten můj počítač blbne tak to občas přeskočí.
  • Vždyt je nádhernej! Nechápu co proti němu ostatní furt mají! A náhodou na rozdíl od 1D umí zpívat,takže radši mlč! *11*
  • neví holky co vám na tom vadízavidite neboco
    *9*
  • Je ten nejlepsi, nejhezčí, nejtalentovanej

S lasko belieberka♥♥♥
  • Emilidzex
    já nejsem biebers a ani mu nezávidím to si jen myslíš
  • Emilidzex
    jajajaj Selena a Justin se zase dali do hromady to se mi nelíbí *11* *11* *11* *11*
  • ?????tak teď jsi napsala úplnou blbost
  • Ahoj Tome ty si něco jak beliberboy ?? :) to moc kluků nebývá :))
  • happy birthday or holiday if you do not know that no one is mainly Fold away the greatest songs of all because my idol and favorite singer of all still look best from America I would like to say goodbye to you my perfect singer
  • Renat,to je slabý slovo on má NEJÚŽASNĚJŠÍ písničky
  • Hvězdičko,přesně tak souhlasím s tebou :))
  • Hale nevím co si myslíš jo,protože Jerry neni jen nějaký frajírek.....
    A Natašu nech být.Může si psát jak chce :P
  • přesně tak moudrý slova... Jo možná chlastá možná bere drogy,ale to ještě neznamená,že je feťák... Je lepší než 1D :3 pomohl lidem v Africe a co udělali 1D ??? :OOO Neudělali nic :P Nikdo nikdy nebude lepší než Jerry :* Protože on je: Sexy,dokonalej,úžasnej,má dobrý hlas,dobře zpívá,dobře se obléka je prostě nejlepší upravuje si i písničky podle sebe tak mu to prosím vás neberte. Má svojí fantazii :)) A MÁTE NĚCO PROTI NĚMU TAK MI TO NAPIŠTĚ :PPPPP

Končím BELIEBERKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ziall jo JB si je skláda sám a 1D ne tim to nikdo skláda a oni to jenom odspívají a udělají z toho aalbum :P
  • Ty joo ty se máš :)
  • Joo přesně Jerry je prostě dokonalej a sexy :)) *14* *14* *14*
  • Ahoj Mendy a jak se jmenuje ta tvoje kámoška ? :) Jestli můžu vědět :))
    *3* *3* *3* *3*
  • Justin Bieber mi nevadí.Není to můj nejoblíbenější zpěvák,ale nevadími. Mimochodem každý má svůj názor tak by bylo i dobrý aby jste šetřili slovama jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit