Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechodí Justin náhodou zase se Selenou ?
  • Ahoj hudy podle toho co pisem si myslim ze jsi belieberka ja sem taky mam justina hrozne rada pockat miluju ho i kdyz je kazdou chvili samej skandal tak semnou to ani nehlo miluju ho dal ja vim svy jakej je a to mi staci nwm jestli mas rada one direction uprimne ja ne hlavne mi vadi harry na co si hraje je namyslenej a ani na to nema ale neurazim je na webu nemsm je rada ale to ze umej zpivat se jim uprit neda ale justin je lepsi tisickrat lepsi takovy zlatoo
  • Nevim proc sem lezou blbeckove ktery justina nemaj radi ja nesnasim 1D a taky nelezu na jejich web a neurazim je kazdej ma rad to svy tak justina nechte bejt vim ze je samy skandal za napadeni fotografa a ze byl videt s nakou holkou ale jak vy vlastne vite jak to bylo? Nevi to nikdo jen sam justin uz me stve porad ty kecy na nej hold uz je takovej a nikdo s tim nic nenadela ale ja ho miluju takovyho jakej je je to moje zlaticko a nestydim se za to ze sem belieberka mama mi koupila k narozkam tu nejnovejsi knizku o nem a je plne dojeti byla sem i na tom filmu believe vypada sice jako namyslenej frajirek ale jeho kamosi o nem rekli ze je to hodny a dobry clovek proste jedinecna megastar s nejvetsim poctem fanousku na svete.. Justine miluju te...
  • hudy
    Tak znova:
    Už mám toho urážení fakt dost, každý nevhodný příspěvek okamžitě bez milosti smáznu!!
  • Co na něm všecí vidíte mě se vůbec vůbec nelíbí. :-!
  • Chudák... V Americe ho nechcou a tak si přejou, aby šel zpátky do rodný Kanady, jenže tam ho nechcou taky tak co má chudák dělat no?
  • jee to muj SEXOUŠEK!!!!!! :-* *14* TO JEHO TĚLO *6* UMIRAMMMMM!!!!!!!!! *14* *14* I ♥ YOU BABY
  • Justin je prostě nejlepší na světě a nedělám si z vás pr*el, myslím to doopravdy! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Já tomu na rozdíl od tebe rozumím, víš?
  • Hrozne se líbíš moji kamaradxe terce je do tebe blazen
  • Máš pravdu já taky nesnáším Selenu je hrozná spíš je opravdu chudák Justin
  • I když... Je pravda, že jemu by brýle určitě neslušely.
  • Ted´ mě napadlo, že jak by asi Justin (můj oblíbený zpěvák) vypadal s normálníma brýlema? :)
  • Hele ty Maruško, nauč se laskavě pravopis! *10*
  • Nechápu co na něm všichni vidí. Mě se nelíbí jak vzhledem tak zpěvem. Ale chápu, každá 12 školačka potřebuje svého idola a na to je on perfektní, takže něco dobrého se na něm najde.
    Mě osobně připadá jako rozmazlenej spratek, kterej v životě nebude muset pracovat, jenom proto že je hezkej a podle některých(nepatřím mezi ně) umí zpívat.
    *10* *10* *10* *10* *10*
  • Ano najuspešnejšia hviezda sučastnosti na Baby (hudbe) má 5 Milionov Dislike a 2 Milionov Like vážne je nauspešnejší a aj tak poslední polrok ide dole vodov a počkajte do roku 2015-2016 ten K***t bude sedet v Base!!! *16* *16* *8* *8*
  • hudy
    Varovala jsem vás!! *10* *10*
  • Ale ty tomu nerozumíš že Ano *9* *13* *9* *13* *10*
  • My nezávidíme jako ty. *16* *10* *16* *6*
  • Bud Ticho stim Jutinem *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit