Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úplně normálně je lepší než 1D *16*
  • to bylo na mě ? :O :)
  • Ahoj :)
  • Ahoj ty si taky Belieberka jako já ? :) Joo confident je taky moje nejoblíbenější písnička :))
  • Ahoj ty si fakt sestřenice Justina ? :)) *3*
  • Umím česky a jenom aby jsi věděla tak já jsem sestřenice Justina.

P.S. To je pro Natali F.
  • jb je supeeer milujem ho ,a pesnička confident omg i love
    everybody love jb *14* *3* *4*
  • Jak se vám může Líbit *6* *6* *16*
  • ne asi
  • zabyla
  • jsi tu
  • ahoj *12*
  • lidi ste tu
  • ahoj lidy jak sem tak koukala na ty vase komentare tak sem si uvědomila v šak te justin bil normaln i kluk ale někdo ho udelal hvězdou a každej je snim posedlej ale jak tet fetuje tak us pak nepude tak krasnej jak je tet tak sy ho tak srdci nedavejte ale jinak my nic dotohonení jak moje kamarádka ho miluje a ma odněj vsechni fotky
  • justin bieber má sexy vymakane tělo <3 *14* *14* *14* *14* *14*
  • DepecheModeLoverka
    Tak a jako vždy přicházím já se svým moudrem nemoudrem chci jen vysvětlit všem co tu píšou komentáře buť urážlivé nebo naopak, každý má svůj názor tak bychom ho při něm mohli nechat a nesoudit to je ode mně vše ahojky. *3*
  • Co to tady kecáš?!
  • Nemůžu si pomoct , ale Bizzle je prostě skvělej!!! *14* *14* *14*
  • Justin je úžasnej snad nejlepší zpěvák!!! Nechápu proč někteří dokonce tvrdí,že je gay! Nebo,že nechápou jak ho někdo může poslouchat. Jasně je pravda,že jeho chování bych rozhodně nechválila,ale jeho zpěv na 100 procent!!!

Je prostě nejlepší!!! *14* *14* *14* Akorát někteří lidi to možná nemají v hlavě v pořádku.
  • ON SE NARODIL 1.3 JAKO JÁ !! NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit