Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brzo tu dám nadpis stup zakázam hasters *16*
  • Dejmi pokoj *16*
  • Pro Marušku:
    http://www.znamylekar.cz/m/psycholog/
    http://www.kvalitni-doucovani.cz/nabizim-doucovani/cestina/
    Nemám zkušenost, ale snad si vybereš.
  • Je někde psáno Jen pro beliebers? Haters vstup zakázán? Tedy, kromě tvých komenářů? Ne. Tohle je veřejné diskuzní fórum. I když... vstupní psychotesty by zjevně neškodily.
  • Všichni jednou umřeme. Když si přeješ něčí smrt, je na tom nejlepší, že se ti to jednou splní.
  • Hasters nenavidim vás mám ráda kámošky kterí mu nenadávaj vipadne te nechte ho doprde.. na pokoji umře te hasters !!! *16* *16*
  • Haster vipadne te tady nemáte co dělat tady sou jenom Biliebers takže vipadnete odkud ste přišli *16* *16*
  • dřív byl celkem v klidu, ale ted jenom chlastá a fetuje *10*
  • Drž hubu ty náno pitomá *16* *16*
  • Karolíno drž svoji nevimáchanou držku ok faninkám to je líto že mu pořát ubližujež a všichni hastres ste pitomci *16* *16*
  • souhlasím je k sežrání *14* *14* *3*
  • Panebože! Nechápu že někdo soudí druhé podle názoru na Justina Biebra a říká: ti, co ho nesnáší jsou nenormální a blbí a ti, co ho milujou jsou chytrý. Nebo naopak. Každý má svůj názor, právo ho říct a hájit ale soudit podle jednoho názoru inteligenci? To snad ne!
  • Konečně někdo normální *3* !
  • Proč se mi zdá, že Matěj a Lukasko je ten samý člověk? Dva kluci v týhle diskuzi, se stejným názorem, stejným stylem psaní a ve stejný čas? Trochu moc náhod najednou, ne?
  • Přesně! Nevěřím, že by si to všechno jen vycucali z prstu. Sice to občas zezačátku trochu přikreslí, ale pak se ty informace hned urovnají na pravou míru a i potom to nezní o nic líp, žádnej svatoušek to neni. To, jak vypadá a zpívá neodsuzuju, sice se mi to nelíbí, ale každýmu se líbí něco jinýho, že jo.
  • já tomu co o něm píšou věřím.
    už by ze vším mohl skončit je hnusnej.
    a myslím, že si hraje na moc velkýho frajera.
    Lituju Seleny
  • Jb je moc sexy a je k sežrání *14* *14* *14* a mám ho moc ráda a líbí se mi *14* *14* *14*
  • 1) Ano Selena s ním je, ale ne pořád nýbrž zase. Každou chvíli se rozcházejí. Že vztah tají? Omyl, to, že se zase dal
    i dohromady, oznámili fotkou na instagramu.
    2) Ty o mně NIC nevíš, o mně, mé rodině, mém životě. A tak to i zůstane.
    3) I má oblíbená zpěvačka zpívala v ulicích a musela pracovat tvrdě. Navíc jí ten pouliční elán zůstal i po zviditelnění.
    4) I hudební kritici nemusejí zpívat. Navíc nekritizuji jeho zpěv, ale chování.
    5) Doufám, že mu ty kurzy potlačování vzteku (nestyďme se napsat, co je to za kurzy) pomohou.
    6) Nemám nic proti beliebers, kteří jsou schopni přiznat, že JB dělá někdy hlouposti, vadí mi jen, když nad jeho temnou stránkou zavírají oči.
    Toť vše. Námitky?
  • Kdyby mi někdo říkal gay, upozorním ho, že nejsem muž. Ale taky nechápu, jak může někdo tvrdit, že je gay, když se každou chvíli vyspí s herečkou, modelkou atd.
  • No ty krá*o :D .. z nehody utekl ? jako vážně ? -,- Selena s ním pořád je ;) ale v tajnosti,nechtějí lásku před kamerami,kdo by taky chtěl co ? ;) on ví jak tvrdý může být život.Zpíval venku aby vidělal peníze,což si myslím že ty neděláš ;) tak být tebou dr* hubu ;)teď je už v pohodě,ponaučil se a taky chodí na pravidelný kurzy. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit