-
Nejhorší lidi na světě... tak my jsme horší než teroristi a neonacisti. To slyším prvně. No, nicméně, od tebe je to kompliment. Konečně tu bude klid.
-
Já vím, že jsi nenapsala ani jeden vulgarismus. Všechny komentáře jsem četla.
-
Tak jsem to nemyslela. Bylo to jen upozornění pro LoveJustin. :)
-
Počkej... ty myslíš tamto. Promiň, ale říkat mi, ať si mluvím s maminkou, když žádnou nemám... to jsi tehdy přehnala. Fajn, to bylo ale jedinkrát.
-
Promiň Karolino já jsem tě v tom nechtěla nechat. Nezlob se *3*
-
Já ti NIC nenapsala!!!!
-
Tohle je moje poslední slovo Hasters ste ty nejhorši lidi na světě papa nesmysli říkate papa *16* *16* vim že někdo ho jenom tady podporuje a nenadávamu jako vy *16* *16*
-
fakt a proč mi napsala že sem k.... ? měla si vztek chápu ale přehánite to budu vám to dávat do palice ok papa už vám tady nic nebudu psát jenom když mu budete nadávat tak uvidíte a nebojte hasters nebude to spostý *6* *6* *6* *10*
-
no tak promin no *6* *6*
-
nebudu si vás všímat pište si co chcete ale moc to nepřehánějte ok dámy vulgarismus tak mu nemáte nadávat mám vztek tak mě neserte Hasters nebo budu nadávat až se stoho ..... no to už je vše papa Hasters na vaše vímysli nemám náladu *16* *16* *10*
-
Myslíš, že já si to líbit nechám? Ani nápad! V téhle diskuzi jsem nepoužila ani jeden vulgarismus.
-
.....? Když si mi to teda nechtěl napsat, tak proč si mi to napsal????
Mě nevadí, že se zastáváš Justina, ale vadí mi to, že mi sprostě nadáváš. Nadávej si třeba Karolině, ale já si to nenechám líbit.
Já jsem o Justinovi neřekla ani jedno hnusné slovo, tak co máš za problém?????? -
Celou dobu tu tvrdím naprostý opak! Jak se se mnou můžeš hádat, když si ani pořádně nepřečteš, co píšu?
-
já sem to nechtěla napsat tak se uklidni já vim taky co píšu jestly ti je 16 mě to nezajímá chápeš já seho zastávám a budu a jestly ty to vadí tak si to nech pro sebe ok *16* *3* *10*
-
Ty si myslíš, že když mi tady nadáváš, že jsem pitomá a blbá, že děláš na všechny dojem????
Jen se podívej na sebe do zrcadla. Mě je 16 a já vím co píšu. Ale jak tak koukám tak ty jsi jen malá holka která je jen hnusná na všechny kvůli dojmu a JB. Laskavě se nad sebou zamysli Marie. -
to je jedno at ti to napsala mě to je jedno ale nikdy to určitě říkáš ! *16* *16*
-
Ch... *16* *10*
-
Baruj napsala v tom sáhodlouhém komentáři, že tvrdím, že je gay. ANi sis to pořádně nepřečetla.
-
Je vidět, že ti došly argumenty a nevíš, co mi na to říct.
-
to je asi jediný co umýš říct že?: Blablabla. Jak málá holka. *15* *15* *15*