Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beru vse co sem onem rekla je vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazne uzasnej *14**14**14**14**14**14*
  • a ještě něco je to sukničkář *11* *11* *11* *11*
  • Souhlasím s Edith. Kolik ti je, belieberko?
  • Fakt nevím, jestli tu je někdo zvědavý na takovéhle výlevy.
  • https://www.youtube.com/watch?v=47YClVMlthI
    tady je nemožnej jájj ty jeho rty něco užasnyho :oo tolik tě miluju
    seš užasnej a neposlouchej žadny Uražky seš prostě nemožnej
    sama dokonalost milujůůů nejvíííc :-* *14* *14* *14* spapam ty tvoje rty Wáu nemužu stebe Prostě jedním slovem DOKONALOST :-** *14* *14*
  • Ale jezis marjaa,prosim te,kdyz mu kazdej zavidi!!! A ano dokazal toho hodne tady vydelava 88Milionu dolaru mozna i vic.A tak kdyz je takovej kre*** tak proc ma ba youtube treba na jedne pisnicce treba miliardi zhlednuti??
    Hele vc co,kazda na neho mame jinaci nazor a to tak bude (asi)
  • Tak nevím, kdo by se tu měl učit gramatiku... To ji vážně tak špatně ovládáš nebo ti jen vztek a láska zatemňují mozek? Ale doba je dnes vážně na nic. Móda, dívčí idoly, oblíbení zpěváci... k ničemu. Jestli jsou lidi hloupější, to neposuzuju . Ale ty tvrdíš, že jsou hloupí lidi, kteří ho kritizují (ok, ti co tvrdí, že je gay, jsou asi slepí - vždyť i když měl Selenu, běhal za jinými ženami) - a co on, on je snad lepší?
  • Justin Bieber je strašně sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :**
  • Jo možná pije atd.. alé je to jeho život nes*r se doněhoo!
    Alé je dobrej zpěvak ták sklidněte hormony už !!!! lezety na nervy lidi proberte se !!!! Nebo nikdo zvás to nedělá co ?
    ste trapny stíma vašímy kecamí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Řeknu vam jen tohle NESTAREJTE SE DONĚHO ZEČNĚTE SE STRAT SAMY OSEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŽDY MÁ SVUJ ŽIVOT TÁKŽE KLIDEK !!!!!
    a ják dokažete to co on pak sem píšte!!!
    nikdy ste nci nedokazalia povíšujete se nadním!!!!!!
    OMG !!!:DD zamyslete se nad sebou
    v dnešní době je ta gerenace fakt hloupějšíí """"" :DDD naučte se gramatiku lidii pelale muja:DDD
  • Některé písničky jsou docela pěkné, vzhledově není nic moc a chová se jak ***. Některé jeho fanynky, jak tu diskusi pročítám, to je fakt inteligence, mají štěstí že hloupost a naivita nebolí.
  • Zoufalci.
  • Nevim na koho to je? :-)
  • Ne, tys nepochopila mě. Nejde o Zemana ale o princip. Zamysli se! Kdyby diskuze fungovaly na tom principu, o kterém mluvíš, nikdo by nesměl žádnou celebritu zkritizovat, pokud sám není celebritou. Ten Zemanův výrok byl jen přirovnání, chápeš? A s tím talentem a krásou - ne, o tom jsi opravdu nemluvila, ale píšeš, že toho hodně dokázal - a co dokázal jiného než tyto dvě věci? A jestli jsem normální... a co je vlastně normální? Tak si třeba mysli, že jsem nenormální.
  • moje rec mluvíš mi z duse *3*
  • Hej si vůbec normální? Co tady píšeš? Asi si to nepochopila! A co jako tady píšeš o Zemanovi? Není vůbec žádná řeč o něm-_-
    Pro některý je hezkej a pro některý ne! A já tady nepíšu,že je hezkej a má talent! Takže se uklidni,sbohem.-_-
  • S tím "nesuďte ho, když jste sami nic nedokázali" mi připomínáš Zemanovo "pokud jste nebyli v listopadu 89 na Národní Třídě, nemáte právo teď protestovat". Obojí je pěkně hloupý nápad. A co dokázal? Má talent a je hezký (podle některých) - to je vše. Ale jsou i lidi, kteří se museli tam, kde jsou, dostat tvrdou prací.
  • Názor maš pravdu :))))) *3*
  • Ale ať je Justin jakej chce,ale stejně něco dokázal a to dokáže málo kdo!
    A myslím si,že kdo o něm říká,že je teplej atd.tak mu i trošku závidí,ano jsou i lidé,kteří ho nemají rádi nezávidí mu,ale je jich málo! A kolik vás tady je, kdo něco dokázal? Nikdo! Měli by jste se trošku taky někdy zamyslet!
  • Justinka miluju ale ta jeho barva mě trochu sklamala *9* ale Justin Bieber se musi polepšit my jsme Beliebers my tomu musime věřit *14* *14* *14*
  • Hej přej si od Ježíška okuláre ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit